179 kişinin öldüğü uçak kazası sonrası havayolu şirketinde vahim keşif

Güney Kore’de uçak kazasının ardından Jeju Air’in bakım nedeniyle sefer ertelemesi

Güney Kore’de yaşanan uçak kazasında 179 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından, Jeju Air’in yerel hava yolu şirketleri arasında en fazla uçuşunu bakım nedeniyle erteleyen firma olduğu ortaya çıktı.

Güney Kore Ulaştırma Bakanlığı’nın verilerine göre, Demokrat Parti Milletvekili Lee Yeon-hee’ye sunulan bilgilere göre, Jeju Air, 2024 yılının ilk yarısında bakım sebebiyle en fazla seferini aksatan firma konumunda.

  • Geçen yılın ilk altı ayında 52,883 uçuş gerçekleştiren Jeju Air’in 536’sı bakım nedeniyle ertelendi.
  • Jeju Air’in gecikme oranı yüzde 1,01 olarak açıklanırken, bu durum güvenlik endişelerini artırdı.
  • Hava yolu şirketinin bakım prosedürlerini ihmal ettiği iddialarıyla gündeme gelen Jeju Air, operasyon süreçlerinin detaylı bir incelemeye tabi tutulacak.

Related Posts

Kanada’nın eski başbakanı Justin Trudeau ve Katy Perry aşk mı yaşıyor

Şarkıcı Katy Perry ile Kanada’nın eski başbakanı Justin Trudeau ile birlikte akşam yemeğinde görüntülendi. Dikkat çeken bu buluşma, Perry’nin Orlando Bloom ile nişanını bitirmesinden yalnızca bir ay sonra gerçekleşti

Hayvanlar için canlarını hiçe saydılar: Yangınlarda yüreklere su serpen anlar

Türkiye’yi saran yangınlarda çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesi derin üzüntüye yol açtı. Her yangında olduğu gibi bu kez de on binlerce hayvan alevler arasında can verdi. İtfaiye ve kurtarma ekiplerinin canını hiçe sayarak hayvanları kurtardığı anlar yüreklere bir nebze olsun su serpti.

Kilitli kapı can aldı: Beşinci kattan zemine çakıldı

Tekirdağ’da Kadir Can Yankovan, balkonda kapalı kaldıktan sonra yan pencereden evine girmeye çalışırken 5. kattan beton zemine düşerek hayatını kaybetti.

Bodrum’a 2482 Turist Taşıyan Kruvaziyerler Geldi

Marella Discovery 2 ve Silver Muse kruvaziyerleri, Bodrum’a 2482 yolcu getirdi. Turistler şehrin keyfini sürdü.

79 Yaşındaki Hasta Helikopterle Van’a Sevk Edildi

Bahçesaray’da akciğer ödemi olan 79 yaşındaki hasta, ambulans helikopterle Van’a götürüldü.

Temmuz ayının son anketinden Erdoğan’a kötü haber

HBS Araştırma 16-19 Temmuz tarihleri arasında yaptığı Cumhurbaşkanlığı seçim anketinin sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı.