İzmir açıklarında korkutan deprem

İzmir Çeşme Açıklarında 3,5 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, İzmir’in Çeşme ilçesi açıklarında saat 18.06’da 3,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin hemen ardından bölgede panik yaşandı.

İzmir Deprem

Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 3,6 olarak ölçtü. Depremin etkileri konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı ancak vatandaşlar tedirgin bir bekleyiş içerisinde.

Related Posts

Kağıt fabrikasında yangın faciası! 8 kişi öldü, 26 kişi yaralandı

Tayland’da bir kağıt fabrikasında çıkan yangında 8 kişi hayatını kaybederken 26 kişi yaralandı. İki kişinin ise kayıp olduğu kaydedildi.

Isparta’da da orman yangın çıktı!

Manisa, İzmir ve Hatay’ın ardından Isparta’da da orman yangını çıktı.

O ülkede kadınlar da zorunlu askerlik yapacak

Danimarka, ordusunu güçlendirmek amacıyla kadınları da zorunlu askerlik kapsamına alıyor. 11 Haziran’da Danimarka Parlamentosu’nda kabul edilen yasa bugün itibarıyla yürürlüğe girdi. Buna göre, 1 Temmuz 2025’ten itibaren 18 yaşına basan tüm kadınlar …

‘Ormanlarımız yanıyor asker kışlada bekliyor’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, “TSK’nın sahip olduğu kapasite daha etkili kullanılmalı. Yaşananlar kaza değil, önlenebilir bir kurumsal ihmaldir. THK’ya ait uçaklar modernize edilerek yeniden devreye alınmalı” dedi.

DEM Parti’den PKK’nın silah bırakmasına ilişkin açıklama: Önümüzdeki hafta olma olasılığı var gibi gözüküyor

DEM Parti’den PKK’nın silah bırakmasına ilişkin açıklama: Önümüzdeki hafta olma olasılığı var gibi gözüküyor

Ahmet Hakan’dan Kılıçdaroğlu yorumu: Daha düne kadar genel başkanınız olan adamı, onursuzca partiden mi şutlayacaksınız?

Ahmet Hakan, CHP’de yaşanan kurultay krizi ve Kılıçdaroğlu tutumuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ahmet Hakan “Daha düne kadar genel başkanınız olan adamı, onursuzca partiden mi şutlayacaksınız?” dedi.