Alaska zirvesi öğle yemeğini iptal ettirdi

Alaska’nın Anchorage kentinde düzenlenen zirve yaklaşık 3 saatin ardından sona erdi.

“Üçe üç” formatındaki görüşmede, Trump’a ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio ve Orta Doğu Özel Temsilcisi Steve Witkoff eşlik ederken, Putin’in heyetinde ise Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Kremlin Dış Politika Danışmanı Yuriy Uşakov yer aldı.

Görüşmenin ardından kentteki Elmendorf–Richardson Üssü’nde ortak basın toplantısında “Henüz tam olarak anlaşamadığımız birkaç önemli konu da var ancak bazı ilerlemeler kaydettik. Anlaşma sağlanana kadar anlaşma olmamıştır.” diyen Trump, görüşmelerde önemli ilerlemeler kaydettiklerini ancak nihai bir anlaşmaya varamadıklarını söylemişti.

ALASKA ZİRVESİ ÖĞLE YEMEĞİNİ İPTAL ETTİRDİ

ABD Başkanı Donald Trump ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında yapılması planlanan öğle yemeği iptal edildi.

Putin ülkesine dönmek üzere uçağa binerken, Trump da Washington’a gitmek için “Air Force One” uçağına geçti.

Related Posts

Uşak’ta Güvenlik Toplantısı

Vali Aktaş, Uşak’taki güvenlik verilerini paylaştı; 442 suç olayı yaşandı, 14 kişi tutuklandı.

Çanakkale’de yangın: Dört köy tahliye edildi

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürerken, Yolağzı, Karainebeyli, Büyükanafartalar ve Küçükanafartalar köyleri tahliye edildi.

Trump Erdoğan’ın seçim kazanma yöntemini kopyaladı

ABD Başkanı Donald Trump, kendi partisi Cumhuriyetçi Parti’ye (GOP) ait eyaletlerin yöneticilerine mahalle ve ilçe sınırlarının Temsilciler Meclisi seçimlerinde GOP’nin işine yarayacak şekilde düzenlenmesi için baskı yapıyor. 2026 yılında yapılacak …

Rus milyarder Abramoviç’in yatı Marmaris’te

Muğla’nın Marmaris ilçesinde demirli bulunan Rus iş insanı Roman Abramoviç’in ultra lüks yatı “Eclipse” ilçeden demir aldı.

‘Come to Beşiktaş’ yeniden dünya gündeminde

Beşiktaş taraftarı, Jadon Sancho’nun Instagram hesabına yaklaık 5,5 milyon ‘Come to Beşiktaş’ yorumu yaptı. Beşiktaş taraftarının bu akımı karikatürist Omar Momani’nin yeni videosunda yer aldı.

Karar, Diyanet’i fena yakaladı: Peki ya faiz hutbesi…

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın “kız çocuklarının Allah’ın takdir ettiği hakka razı olmaması kul hakkıdır” şeklinde verdiği hutbe tartışmaları beraberinde getirdi. Karar yazarı Yıldıray Oğur, “Diyanet, devleti hedef alan faiz hutbesi irad edebilir mi?” başlığı ile bir yazı kaleme aldı.