Abdullah Gül, İngiltere Kralı III. Charles ile bir araya geldi

Oxford İslam Araştırmaları Merkezi’nin 40. Kuruluş Yılı Kutlandı

İngiltere’de bulunan Oxford Üniversitesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Oxford İslam Araştırmaları Merkezi (OCIS), 40. kuruluş yılını coşkuyla kutladı.

Abdullah Gül, İngiltere Kralı İle Buluştu

Merkezin Oxford’daki merkezinde düzenlenen etkinlik, dünya genelinden gelen akademisyenler, kanaat önderleri ve devlet temsilcilerini bir araya getirdi.

Geçmiş dönem Türkiye Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, etkinliğe katılarak İngiltere Kralı III. Charles ile bir araya geldi. Gül, ayrıca merkezin Mütevelli Heyeti toplantısına da iştirak etti.

Abdullah Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları belirtti: “Eşimle birlikte, Kral III. Charles’ın katıldığı Oxford İslam Araştırmaları Merkezi’nin 40. kuruluş yılı etkinliklerine iştirak ettik ve Oxford’daki Mütevelli Heyeti toplantısına katıldık. Merkez, İslam dünyası ve bilimleri üzerine yürütülen akademik çalışmalara önemli katkılar sağlamaktadır.”

Related Posts

54. Deniz Kuvvetleri Kupası Tamamlandı

Deniz Kuvvetleri Kupası Yat Yarışı, Göcek’te ödül töreniyle sona erdi. Dereceye girenler ödüllerini aldı.

Kastamonu’da Zincirleme Kaza: 5 Yaralı

Kastamonu’da 3 otomobilin karıştığı kazada 5 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Mardin’de Miras İçin Bombalı Cinayet Girişimi

Mardin’de miras kavgası yüzünden babasını bombayla öldürmeye teşebbüs eden 4 sanığa 29 yıl hapis isteniyor.

Emine Erdoğan, Ümraniye Çevre Şenliği’nde Sıfır Atık Bilincine Dikkat Çekti

Emine Erdoğan, Ümraniye’deki Çevre Şenliği’nde çocuklarla birlikte atölyelere katılarak çevre bilincinin önemini vurguladı. DOA makinesine geri dönüştürülebilir atık atan Erdoğan, ‘Sıfır Atık bir kampanya değil, bilinçli bir yaşam tarzı’ diyerek mesajını iletti.

Diyarbakır’da Dolandırıcılık Operasyonu

Depremler sonrası hasarlı araçlara usulsüz ‘change’ işlemi yaparak dolandırıcılık yapan 10 sanık hakkında 225 yıla kadar hapis cezası istendi.

Boşanma Aşamasındaki Kadın Bıçaklandı

Tekirdağ’da tartışma sırasında 3 çocuk annesi kadın, eşi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı.