Adana’da uyuşturucu tacirlerine operasyon

Adana’nın Ceyhan ilçesinde jandarma tarafından uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan operasyonda yakalanan şüphelilerden 9’u tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı KOM Şubesi ekipleri, Ceyhan ilçesi Merkez Mahallesi sınırlarında uyuşturucu tacirlerine yönelik çalışma yaptı. Ekiplerin titiz çalışmasında uyuşturucu madde ticareti yapan şüphelilerin adresleri tek tek belirlendi. Belirlenen 10 adrese yapılan operasyonda 10 şüpheli yakalandı. Yapılan aramalarda ise 17 bin 355 adet çeşitli uyuşturucu haplar ile 162 gram kubar esrar ele geçirildi.

Jandarmada ifadesi alınan 10 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 9’u tutuklandı 1’i ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

Related Posts

Aydın mitingi için çağrı yapan CHP lideri Özel’den Çerçioğlu’na gönderme

CHP, Özlem Çerçioğlu’nun AK Parti’ye katılmasının ardından bugün Aydın’da miting düzenliyor. Programın duyurusunu yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel paylaşımında Çerçioğlu’na göndermede bulunarak “Korkmayanlarla, sinmeyenlerle buluşacağız” ifadelerini kullandı.

Amedspor-Erzurumspor maçında ortalık karıştı

Amedspor-Erzurumspor arasında oynanan ve 2-2 berabere sonuçlanan karşılaşma sonunda iki takım futbolcuları ve teknik ekip arasında kavga çıktı.

Türk Pentatlonu’nun gençleri, dünya sahnesinde parladı

Mısır’da düzenlenen 2025 U15 Dünya Tetratlon Şampiyonası’nda mücadele eden milli sporcular; bireysel, takım ve bayrak yarışlarında elde ettikleri derecelerle toplamda 6 gümüş madalya kazanarak büyük bir başarı yakaladı.

Özlem Çerçioğlu AKP’ye nasıl geçti: ‘Aracı Mehmet Ağar çıktı’… Tanışıklıkları ne zamana dayanıyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun AKP’ye geçişinde, Mehmet Ağar’ın aracı olduğu, aralarındaki ilişkinin ise Ağar’ın Yenipazar Cezaevi’nde yattığı dönemde geliştiği, Çerçioğlu’nun o dönemde Ağar’ın ailesine Aydın’da ev tuttuğu ve ihtiyaçlarını karşıladığı iddia edildi.

Freni Boşalan Kamyon Mağazaya Daldı

Zonguldak’ta hafriyat kamyonu, freni boşaldığı iddiasıyla giyim mağazasına çarptı. Şoför yaralandı.

Belediye başkanının içinde bulunduğu araç takla attı: 3 yaralı

Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger ve 2 kişi yaralandı.