Akaryakıt istasyonunda drift yapan sürücüye 46 bin lira ceza

Hatay’da Akaryakıt İstasyonunda Otomobille Drift Yapan Sürücüye Yüksek Cezai İşlem Uygulandı

Hatay’ın Belen ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda otomobille drift yapan M.T.’ye ciddi bir ceza kesildi ve ehliyetine el konuldu. Drift yapan sürücüye 46 bin lira para cezası verilirken, ehliyetine de 60 gün el konuldu.

İlçedeki Fatih Mahallesi’nde bulunan bir akaryakıt istasyonuna giren M.T. yönetimindeki otomobil, drift yaptıktan sonra olay yerinden uzaklaştı. Şikayet üzerine polis ekipleri güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek M.T.’ye 46 bin lira para cezası kesildi.

Ehliyetine 60 gün el konulan M.T.’nin otomobili de 60 gün boyunca trafikten men edildi. (DHA)


Hayatınızın Aşkını Bakteriler Seçiyor Olabilir Mi; Bilim İnsanı Ali Rıza Akın Anlatıyor | Bakterin Kadar Yaşa

Günün Öne Çıkan Haberleri…

TIKLAYIN – DEM Parti Heyetinin Siyasi Parti Ziyaretlerinde Neler Konuşuldu, Yol Haritasında Neler Var?

 

TIKLAYIN – Mehmet Y. Yılmaz | Erdoğan Gölgede Kalmaya Kararlı

 

TIKLAYIN – Ertuğrul Özkök: Yılın İlk Tuhaf Netflix Sorusu; Son 1 Yılda Kaç Ay Yaşlandınız?

 

TIKLAYIN – Benzine Zam Geldi: Fiyatlar Gece Yarısı Güncellendi

Related Posts

Merkez Av Komisyonu, 2025-2026 dönemi için avlanma bölgelerini ve türleri belirledi

Tarım ve Orman Bakanlığı Merkez Av Komisyonunun 2025-2026 dönemine ilişkin kararları, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Gazze’yi işgal planı ortalığı karıştırdı! İsrail kabinesi birbirine girdi

İsrail kabinesinde Gazze’nin kuzeyinin işgali için büyük tartışma çıktı. Netanyahu ve Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir Filistinlilerin zorla yerinden edilmesi planı sebebiyle çok sert tartıştı.

İsrail ‘operasyonel kazalarda’ 72 askerin öldüğünü duyurdu

Soykırım İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nde kara saldırılarının başlatıldığı 27 Ekim 2023’ten bu yana 31’i “dost ateşi”yle olmak üzere “operasyonel kazalarda” toplam 72 askerin öldüğünü açıkladı.

İstanbul’da kan donduran olay: Poşete koyup çöpe attı

Şişli’de, H.B. isimli kadın, beyaz bir poşete koyduğu 3 günlük bebeğini çöp konteynerine attı.

MSB: Mutabakat Muhtıramızın ‘hukuksuz’ olarak nitelendirilmesi tarafımızca kabul edilmemekte

Milli Savunma Bakanlığı Kaynakları, AB Liderler Zirvesi Sonuç Bildirgesi’nde hedef alınan Türkiye ve Libya arasındaki Deniz Yetki Alanları Muhtırası’na ilişkin, “Yunanistan ve GKRY’nin tek taraflı siyasi yönlendirmeleri sonucunda Mutabakat Muhtıramızın ‘hukuksuz’ olarak nitelendirilmesi tarafımızca kabul edilmemektedir” dedi.

Trump’ın bebeği yasa tasarısını kendi partisi engelledi: ABD Başkanı zehir kustu

Donald Trump’ın baskısıyla yeniden oylamaya sunulan 4.5 trilyon dolarlık vergi indirimi ve harcama paketi, Cumhuriyetçilerin ilk başta engel olduğu krize rağmen Meclis’ten geçti. Trump’ın sosyal medya öfkesinin gölgesinde geçen gecede, partisini ikna eden telefon trafiği sonucu tasarı ilerledi.