Ali Yerlikaya paylaştı: Denetimden kaçan çakarlı otomobil polis araçlarına çarptı

İstanbul Üsküdar’da Sahte Çakar Kullanan Şahıs Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Üsküdar’da polisin ‘dur’ ihtarına uymayan çakar takılı bir otomobil sürücüsünün yakalandığını açıkladı. Yerlikaya, “Yapılan incelemelerde sürücünün 27 yaşındaki M.F.K. olduğu ve üzerinden çıkan ‘polis kimliği ile aracındaki çakarların’ sahte olduğu belirlendi. Gözaltına alınan şahıs, işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi” dedi.

Olay, saat 23.00 sıralarında Üsküdar’da meydana geldi. Beylerbeyi’nde denetim yapan Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çakarlı bir otomobile ‘dur’ ihtarında bulundu. Uyarıları dikkate almayan otomobilin sürücüsü, hızla kaçmaya başladı. Bunun üzerine polis ekipleri, şüphelinin kullandığı aracın peşine düştü. Polisin uzun süre yaptığı takip, Altunizade Şile Otoyolu’nda şüphelinin kullandığı otomobilin polis otolarına çarpması ile son buldu. Yaşanan kazada 3 polis otosunda hasar oluşurken, kaçmaya çalışan şüpheli yaralı olarak yakalandı.

SİLAH VE SAHTE POLİS ROZETİ ELE GEÇİRİLDİ

Öte yandan polis ekiplerinin şüpheliye ait otomobilde yaptığı aramalarda, 1 adet silah, bıçak, sahte polis rozeti ve polis palaskası ele geçirildi. Kazada yaralanan şüpheli hastanede tedavi altına alınırken, kazada hasar gören polis otoları ve şüpheliye ait otomobil çekici ile kaldırıldı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

BAKAN YERLİKAYA SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: İstanbul Üsküdar’da trafik denetimi yapan polis ekiplerinin “dur” ihtarına uymayan “çakarlı” bir araç, derhal takibe alındı. Sürücünün kaçmaya çalışması üzerine başlatılan takipte, polis ekiplerimiz kaçan aracı durdurarak sürücüyü yakaladı. Yapılan incelemelerde sürücünün 27 yaşındaki M.F.K. olduğu ve üzerinden çıkan “polis kimliği ile aracındaki çakarların” sahte olduğu belirlendi. Gözaltına alınan şahıs, işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Sahte çakar kullanarak trafik kurallarını hiçe sayanlar ile denetimden kaçarak vatandaşlarımızın güvenliğini hiçe sayanlara göz açtırmayacağız. Trafikte sahte çakar kullanımını bitirmeye kararlıyız. Kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. 7/24 görevlerinin başındalar. Allah yardımcınız olsun.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Tatil için anlaşamadığı nişanlısına dehşeti yaşattı! Kaskıyla darp etti kayıplara karıştı

İstanbul’da Hilal Çullu (20) ve nişanlısı Y.B. (21) arasında gittikleri bayram tatilinde anlaşmazlık çıktı. Çıkan tartışmada 21 yaşındaki nişanlısı genç kızı tehdit etti, kaskla darp ettikten sonra kayıplara karıştı.

Gazze’de can pazarı! İsrail yardım noktasını vurdu

İran-İsrail gerilimi sürerken İsrail’in abluka altındaki Gazze Şeridi’ne yönelik acımasız ve yıkıcı saldırıları aralıksız devam ediyor. İsrail ordusunun Gazze’nin güneyindeki Han Yunus’taki “tahliye kavşağı” olarak bilinen noktada insani yardım …

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine sonrası açıklamalarda bulunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine sonrası açıklamalarda bulunuyor

İYİ Parti’den, ‘Cübbeli Ahmet’e tepki: ‘Malatyalılardan özür dilesin!’

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız, Malatya ve birçok ili etkileyen zirai don olayını “zinaya” bağlayan “Cübbeli Ahmet” lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü’ye tepki gösterdi.

ABD Başkanı Trump’tan İran-İsrail çatışması açıklaması: Bazen işleri kendi aralarında halletmeleri gerekiyor

ABD Başkanı Trump’tan İran-İsrail çatışması açıklaması: Bazen işleri kendi aralarında halletmeleri gerekiyor

İsrail bomba İran füze yağdırdı

İsrail dün de saldırılarına devam etti. Tahran’da bir siteyi hedef alarak 20’si çocuk 60 sivili katleden İsrail, İsfahan, Natanz ve Tebriz’de nükleer tesisleri vurdu. Basra Körfezi’ndeki en büyük doğalgaz sahası Güney Pars’ı da hedef alan İsrail, Hürmüzgan, Kirmanşah, Batı Azerbaycan, Loristan ve Huzistan’a bomba yağdırdı. İşgal ordusu, Hürremabad’da ise yeraltı füze deposunu vurduğunu ileri sürdü.