Ankara’da 3 taşınmaz özelleştirildi

ÖİB, Ankara Yenimahalle’deki Taşınmazları Mehmet Ali Uruç ve Kayaburun Tesislerine Sattı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara’nın Yenimahalle ilçesindeki taşınmazların satışına ilişkin tebliğleri Resmi Gazete’de yayımladı.

Susuz Mahallesi’nde bulunan ve mülkiyeti Maliye Hazinesi’ne ait olan taşınmazların ihale sonucunda en yüksek teklifi veren Mehmet Ali Uruç’a 24 milyon lira bedelle satışı onaylandı.

Aynı mahalledeki bir diğer taşınmaz ise 19 milyon 300 bin lira bedelle en yüksek teklifi sunan Kayaburun Turizm, Nakliyat, Taşımacılık, İnşaat, Temizlik, Gıda, Emlak, Otomotiv, İthalat, İhracat, Sanayi, Ticaret Ltd. Şti’ye satıldı.

ÖİB ayrıca şirketin yine aynı bölgedeki bir diğer taşınmazı için de 10 milyon 750 bin lira bedelle satış onayı verdi.

Related Posts

Yurtdışına çıkarken bir masraf daha! BTK tamamını kaldırdı

BTK, yurt dışı kaynaklı sekiz eSIM sağlayıcısına erişimi engelledi. Erişim engeli getirilmesiyle vatandaşlar yerli operatörlere mecbur bırakılacak.

İnşaat maliyet endeksi arttı

İnşaat maliyet endeksi yıllık %22,40 arttı, aylık %0,88 arttı.

Nvidia hissesi rekor kırıp dünya tarihine geçti

Nvidia hissesi güne sert yükselişle başladıktan sonra rekor kırdı. Aynı zamanda 4 trilyon dolar piyasa değerine ulaşan ilk şirket oldu.

8,4 milyarlık dev katkı Türkiye’nin en yüksek barajından geldi

Artvin’in Yusufeli ilçesinde Çoruh Nehri üzerinde inşa edilen Yusufeli Barajı, üretimin başladığı 2024’ten bu yana toplam 3,1 milyar kilovatsaat elektrik üreterek milli ekonomiye yaklaşık 8,4 milyar TL katkı sağladı ..Yüksekliğiyle Türkiye’nin …

Bakan Kacır: Güçlü uluslararası iş birlikleri içinde yer almaya devam edeceğiz

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Cenevre’de düzenlenen Dünya Fikri Mülkiyet Teşkilatı (WIPO) Bakanlar Politika Diyaloğu Toplantısı’na katıldı.

AYSAD Başkanı Sait Salıcı: Sanayicimizin dayanacak gücü kalmadı

Ayakkabı Yan Sanayicileri Derneği (AYSAD) tarafından İzmir’de düzenlenen “Adım Adım Dönüşüm” başlıklı panelde konuşan AYSAD Yönetim Kurulu Başkanı Sait Salıcı, sektörün zorluklarla karşı karşıya olduğunu belirterek, “Yaklaşık 2,5 yıldır sektör hiç olmadığı kadar zorluklar içerisinde” dedi.