Denizli Büyükşehir’den diyabetli çocuklara cihaz desteği

Denizli Büyükşehir Belediyesi Diyabetli Çocuklara Cihaz Desteği Sağlıyor

Denizli (İGFA) – TİP-1 diyabet hastası 0-18 yaş aralığındaki çocuklar için sağlanacak bu cihazlar, mobil uygulamalar aracılığıyla ailelerin ve öğretmenlerin çocuklardaki şeker seviyesi değişikliklerini kolayca takip etmesini mümkün kılacak. Bu sayede çocukların sağlık durumları anlık olarak izlenebilecek ve yaşam kaliteleri artırılacak.

En çok asgari ücret gelir düzeyinde olan ihtiyaç sahibi aileler başvurularını 26 Aralık 2024-26 Ocak 2025 tarihleri arasında Denizli Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesi www.denizli.bel.tr üzerinden “TİP-1 Diyabet yardımı başvurusu” ekranından yapmaları gerekiyor. Program kapsamında her bir çocuğa, 12 ay boyunca, aylık iki adet olmak üzere toplamda en fazla 24 adet sensör desteği sağlanacak.

“İhtiyaç sahibi herkese elimizi uzatıyoruz”

Diyabet hastası çocuklara müjde veren Başkan Çavuşoğlu, “Çocuklarımızın her 5 dakikada bir şekerini ölçebilecekleri ve artık parmakları delinmeden daha konforlu bir hayata ulaşmaları için bir omuz veriyoruz. Bu şehirde yaşayan, gerçekten imkanları dahilinde zorlanan kim varsa sırasıyla hepsine el uzatacağımızın da bilinmesini istiyorum. Diyabetli çocuklarımızın, ailelerimizin yanındayız” dedi.

Related Posts

Son dakika… Meclis’in ‘süreç’ mesaisi başlıyor: Numan Kurtulmuş’tan ‘komisyon’ açıklaması!

Son dakika gelişmesi… TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’te kurulacak iktidarın ‘Terörsüz Türkiye’ olarak adlandırdığı komisyon hakkında, “En kısa zamanda, ağustos ayının başında bu çalışmaları başlatacağız” açıklamasında bulundu

Bolu’da cezaevinde cinayet

Bolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevinde çıkan kavga bir mahkum çıkan kavgada başka bir mahkum tarafından meyve bıçağı ile bıçaklanarak öldürüldü.

Mangal 5 katlı binayı yakıyordu

Batman’da, 5 katlı binanın çatı katında söndürülmeyen mangal nedeniyle çıktığı değerlendirilen yangın güçlükle söndürüldü.

Özgür Özel’in pazar ziyaretinde dikkat çeken anlar: ‘Gerisini Tayyip Bey düşünsün’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Demetevler Semt Pazarı’nı ziyaret ederek, pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Özel burada, “Ne mutlu bana. Benim milletvekillerini seviyorsunuz, belediye başkanlarını seviyorsunuz, beni seviyorsunuz. Tayyip bey düşünsün gerisini. Pazara çıkamayanlar düşünsün” ifadelerini kullandı.

Bülent Ersoy’un büyük paniği

Antalya’da meydana gelen orman yangını, Bülent Ersoy’un Kundu bölgesinde bulunan villasına sıçradı. Büyük panik yaşayan Bülent Ersoy bulunduğu villadan tahliye edildi.

Almanya’nın Eurofighter açıklamasında “İmamoğlu” detayı

Almanya’nın Eurofighter açıklamasında “İmamoğlu” detayı