Didim’de 36 düzensiz göçmen yakalandı

Aydın’da Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 36 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Aydın İl Jandarma Komutanlığı GKİT Şube Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Komutanlığı unsurları ve Didim İlçe Jandarma Komutanlığınca göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti suçuna yönelik ortak operasyonda başarılı bir çalışma gerçekleştirdi. Didim ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından joker botta 1 organizatör ve 36 düzensiz göçmen yakalandı.

Olayın ardından yakalanan düzensiz göçmenler, Aydın Göçmen Ön Kabul ve Sevk Merkezi’ne (GÖKSEM) teslim edildi. Gözaltına alınan organizatör ise jandarma tarafından yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi. Burada tutuklanarak cezaevine gönderilen organizatör, adalet karşısında hesap verdi.

Related Posts

800 liradan 10 bin liraya kadar çıkıyordu: 81 ile gönderilen genelgeyle değişecek

2025 Aile Yılı kapsamında İçişleri Bakanlığı’ndan 81 ilin valiliğine genelge gönderildi. Nikâh merasimleri için alınan ücretlerin asgari düzeyde tutulması, maddi sıkıntı yaşayan yeni evlenecek çiftlere yardım edilmesi istendi.

Merkez Av Komisyonu, 2025-2026 dönemi için avlanma bölgelerini ve türleri belirledi

Tarım ve Orman Bakanlığı Merkez Av Komisyonunun 2025-2026 dönemine ilişkin kararları, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Gazze’yi işgal planı ortalığı karıştırdı! İsrail kabinesi birbirine girdi

İsrail kabinesinde Gazze’nin kuzeyinin işgali için büyük tartışma çıktı. Netanyahu ve Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir Filistinlilerin zorla yerinden edilmesi planı sebebiyle çok sert tartıştı.

İsrail ‘operasyonel kazalarda’ 72 askerin öldüğünü duyurdu

Soykırım İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nde kara saldırılarının başlatıldığı 27 Ekim 2023’ten bu yana 31’i “dost ateşi”yle olmak üzere “operasyonel kazalarda” toplam 72 askerin öldüğünü açıkladı.

İstanbul’da kan donduran olay: Poşete koyup çöpe attı

Şişli’de, H.B. isimli kadın, beyaz bir poşete koyduğu 3 günlük bebeğini çöp konteynerine attı.

MSB: Mutabakat Muhtıramızın ‘hukuksuz’ olarak nitelendirilmesi tarafımızca kabul edilmemekte

Milli Savunma Bakanlığı Kaynakları, AB Liderler Zirvesi Sonuç Bildirgesi’nde hedef alınan Türkiye ve Libya arasındaki Deniz Yetki Alanları Muhtırası’na ilişkin, “Yunanistan ve GKRY’nin tek taraflı siyasi yönlendirmeleri sonucunda Mutabakat Muhtıramızın ‘hukuksuz’ olarak nitelendirilmesi tarafımızca kabul edilmemektedir” dedi.