Düğün salonu çıkışı 2 kişiyi tabancayla vurdu

Kartepe’de Düğün Salonunda Meydana Gelen Tartışma Kanlı Bitti: 2 Kişi Yaralandı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde yaşanan olayda bir düğün salonunda çıkan anlaşmazlık silahlı saldırıya dönüştü ve B.D. ile O.Ç. adlı iki kişi yaralandı.

Olay, Dumlupınar Mahallesi Askeriye Sapağı Sokak’ta bulunan bir düğün salonunda dün gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi. B.K., B.D. ve O.Ç. arasında henüz bilinmeyen nedenlerle başlayan tartışma, sokakta devam etti ve kavgaya dönüştü. Bu sırada B.K. tabancayla ateş etti.

B.D. bacağına, O.Ç. ise kasığına isabet eden kurşunlarla yaralandılar. Yaralılar acilen hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayın ardından B.K.’yi gözaltına aldı ve silahına el koydu.

Olayın Ardından Tutuklandı

Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan B.K., bugün adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma halen devam etmektedir.

Related Posts

Beyşehir’de Yangın Paniği

Beyşehir’deki buğday tarlasında çıkan yangın, itfaiye ve vatandaşların müdahalesiyle söndürüldü.

Ahlat’ta Otomobil Kanalda Düştü: 1 Ölü, 2 Yaralı

Bitlis’in Ahlat ilçesinde otomobilin kanala düşmesi sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.

Akademisyenden skandal paylaşım: Kemalist sistem tam bir foseptik çukuru

Sahte diploma skandalı Türkiye gündemindeki yerini korurken İstanbul Üniversitesi’nde akademisyen Şinasi Gündüz’ün paylaşımı büyük tepki çekti.

Bakanlık iki kez ilan yayınladı, yüzüne bakan olmadı: Yıllık geliri 2 milyon TL

Adalet Bakanlığı, geçtiğimiz yıl 2 milyon liranın üzerinde gayrisafi gelir elde eden birinci sınıf Erzurum Yedinci Noterliği için ikinci defa ilan açtı. Noter olarak atanmak isteyenlerin başvuru yapması beklenirken, ikinci kez açılan ilana da talip çıkmadı.

Rekor “Taşkın Kral”ın

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Bursa Karacabey tesisinde yetiştirilen 68 yarış tayını ihaleyle sattı. 68 tayın satışından 45 milyon 485 bin lira gelir elde edildi.

Alaca’da Trafik Denetiminde Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi

Çorum’un Alaca ilçesinde yapılan denetimlerde ruhsatsız tabanca ve mühimmat bulundu, 1 kişi gözaltına alındı.