Eskişehir’de ilçe müftüsünden 12 yaşındaki çocuğa taciz!

Eskişehir’de İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisine Cinsel Taciz İddiasıyla Gözaltına Alınan Şüpheli Tutuklandı

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde görevli ilçe müftüsü İ.Y., 12 yaşındaki N.A.’ya cinsel içerikli mesajlar gönderip taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Olay, N.A.’nın durumu ailesine anlatması üzerine ortaya çıktı ve aile suç duyurusunda bulundu. Şüpheli İ.Y. adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı, ancak Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı karara itiraz etti.

İtiraz sonucunda şüpheli İ.Y. tekrar gözaltına alındı ve tutuklanması için yakalama kararı çıkarıldı. Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, N.A’nın yaşadığı cinsel taciz ve istismar iddiaları hakkında soruşturma başlatıldığı ve titizlikle yürütüldüğü belirtildi.

Related Posts

Aydın mitingi için çağrı yapan CHP lideri Özel’den Çerçioğlu’na gönderme

CHP, Özlem Çerçioğlu’nun AK Parti’ye katılmasının ardından bugün Aydın’da miting düzenliyor. Programın duyurusunu yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel paylaşımında Çerçioğlu’na göndermede bulunarak “Korkmayanlarla, sinmeyenlerle buluşacağız” ifadelerini kullandı.

Amedspor-Erzurumspor maçında ortalık karıştı

Amedspor-Erzurumspor arasında oynanan ve 2-2 berabere sonuçlanan karşılaşma sonunda iki takım futbolcuları ve teknik ekip arasında kavga çıktı.

Türk Pentatlonu’nun gençleri, dünya sahnesinde parladı

Mısır’da düzenlenen 2025 U15 Dünya Tetratlon Şampiyonası’nda mücadele eden milli sporcular; bireysel, takım ve bayrak yarışlarında elde ettikleri derecelerle toplamda 6 gümüş madalya kazanarak büyük bir başarı yakaladı.

Özlem Çerçioğlu AKP’ye nasıl geçti: ‘Aracı Mehmet Ağar çıktı’… Tanışıklıkları ne zamana dayanıyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun AKP’ye geçişinde, Mehmet Ağar’ın aracı olduğu, aralarındaki ilişkinin ise Ağar’ın Yenipazar Cezaevi’nde yattığı dönemde geliştiği, Çerçioğlu’nun o dönemde Ağar’ın ailesine Aydın’da ev tuttuğu ve ihtiyaçlarını karşıladığı iddia edildi.

Freni Boşalan Kamyon Mağazaya Daldı

Zonguldak’ta hafriyat kamyonu, freni boşaldığı iddiasıyla giyim mağazasına çarptı. Şoför yaralandı.

Belediye başkanının içinde bulunduğu araç takla attı: 3 yaralı

Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger ve 2 kişi yaralandı.