Fahretin Altun’dan Özgür Özel’e tepki

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e Tepki

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözlerine sert bir şekilde tepki gösterdi.

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ana muhalefet partisi genel başkanı Özgür Özel, partisine ve yöneticilerine yönelik yolsuzluklar ve usulsüzlük soruşturmaları derinleştikçe sözde naralar atmaya, kendi geçmişiyle özdeşleşmiş “darbe,” “cunta, “tek adam” gibi ifadeleri Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimize yamamaya çalışıyor ancak nafile.

Aziz Türk Milleti kimlerin yargıyı aparat olarak kullanıp millî iradeyi gasp etmeye alışık olduğunu gayet iyi bilmektedir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da bu vesayet girişimlerinin karşısında nasıl dimdik durduğunu, Millet adına nasıl mücadeleler verdiğini de Milletimiz gayet iyi hatırlamaktadır.

Özgür Özel’in CHP belediyelerindeki yolsuzluk iddialarını gizlemek için sarf ettiği temelsiz isnatları ve iftiraları aynen kendisine iade ediyor, kendisinin haftalardır düştüğü durumu Aziz Milletimizin takdirine bırakıyoruz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Related Posts

Beyşehir’de Yangın Paniği

Beyşehir’deki buğday tarlasında çıkan yangın, itfaiye ve vatandaşların müdahalesiyle söndürüldü.

Ahlat’ta Otomobil Kanalda Düştü: 1 Ölü, 2 Yaralı

Bitlis’in Ahlat ilçesinde otomobilin kanala düşmesi sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.

Akademisyenden skandal paylaşım: Kemalist sistem tam bir foseptik çukuru

Sahte diploma skandalı Türkiye gündemindeki yerini korurken İstanbul Üniversitesi’nde akademisyen Şinasi Gündüz’ün paylaşımı büyük tepki çekti.

Bakanlık iki kez ilan yayınladı, yüzüne bakan olmadı: Yıllık geliri 2 milyon TL

Adalet Bakanlığı, geçtiğimiz yıl 2 milyon liranın üzerinde gayrisafi gelir elde eden birinci sınıf Erzurum Yedinci Noterliği için ikinci defa ilan açtı. Noter olarak atanmak isteyenlerin başvuru yapması beklenirken, ikinci kez açılan ilana da talip çıkmadı.

Rekor “Taşkın Kral”ın

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Bursa Karacabey tesisinde yetiştirilen 68 yarış tayını ihaleyle sattı. 68 tayın satışından 45 milyon 485 bin lira gelir elde edildi.

Alaca’da Trafik Denetiminde Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi

Çorum’un Alaca ilçesinde yapılan denetimlerde ruhsatsız tabanca ve mühimmat bulundu, 1 kişi gözaltına alındı.