Galatasaray derken bambaşka bir transfere imza atıyor: Berke’nin uçağı hazırlandı

Süper Lig takımlarından Eyüpspor forması giyen milli kaleci Berke Özer, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille’e transfer oluyor.

Footmercato’nun haberine göre; 25 yaşındaki kaleci için Lille ile Eyüpspor 4.5 milyon euro bonservis ve 500 bin euro bonus karşılığında anlaştı.

Berke’nin özel jetle Fransa’ya uçacağı ve sağlık kontrollerinin ardından kendisini Lille’e bağlayan sözleşmeyi imzalayacağı aktarıldı.

SİNGO ISRARI

Galatasaray, Fildişi Sahilli oyuncu Wilfried Singo için sonuna kadar masada olacak. Monaco kiralamayı reddetti, 30 milyon euro istedi. Aslan hem sağ bek hem stoper oynayan milli futbolcuyu son 24 saatte bile bitirebilir (Sabah)

Elan Ricardo, Athletico Paranaense yolunda. Beşiktaş, Kolombiyalı orta sahanın kiralık transferi için Brezilya ekibiyle anlaşmak üzere. (TRT Spor)

Fenerbahçe, Andriy Lunin’i transfer etmek istiyor. (Fichajes)

Beşiktaş, Real Madrid ile sözleşmesi biten Lucas Vazquez ile temas kurdu ve pazarlıklara başladı. (Sabah)

Nicolo Schira’nın geçtiği habere göre Galatasaray, Ederson ile 3 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı. Galatasaray, Ederson’u yıllık 7 milyon euro maaş + bonus teklifiyle ikna etti.

Wilfried Singo

Related Posts

ABD’de Ulusal Muhafızların konuşlanması hafta sonuna kadar tamamlanacak

NBC News’ün haberine göre, üst düzey askeri yetkililer, ABD Kongre Binası’nın doğu tarafına yerleşmeye başlayan Ulusal Muhafızlara ilişkin açıklamada bulundu. Yetkililerden biri, bu haftanın sonuna kadar 800 kadar Ulusal Muhafız’ın şehre konuşlanarak …

Senegal ile Albayrak Grubu’ndan stratejik tarım hamlesi

Son yıllarda gıdada dışa bağımlılık sorunu tarım sektöründe modern yaklaşımları beraberinde getirdi. Bu kapsamda Senegal Başbakanı Ousmane Sonko’nun Türkiye ziyareti kapsamında Albayrak Grubu ile imzalanan stratejik mutabakat zaptı ile Senegal’de traktör montaj tesisinin kurulmasına karar verildi. Modern tarım uygulamalarını yaygınlaştıracak proje, Batı Afrika’nın tarım makineleşmesinde önemli bir dönüm noktası olacak.

Kola mahkemelik oldu! İçmek için dolaptan çıkardı, soluğu savcılıkta aldı

Ankara’da bir kişi marketten satın aldığı kolanın içinden arı çıktığını öne sürdü. Dolaba koyduğu şişeyi, yemekte içmek için çıkardığı anda şişenin içindeki arıyı fark ettiğini söyleyen vatandaş, konuyu yargıya taşıdı.

İngiltere’de trafik ayarı: Ehliyetleri iptal edilebilir

İngiltere Adalet Bakanı Alex Davies-Jones, yeni yapılacak trafik düzenlemesine göre zorunlu göz muayenesinden geçmeyen 70 yaş üstü sürücülerin ehliyetinin iptal edilmesinin gündemde olduğunu belirtti.

Bakan Kurum Sındırgı’da konuştu: 152 binada 265 bağımsız bölüm ağır hasarlı ya da yıkık

Balıkesir Sındırgı’daki depremin ardından yaralar sarılmaya başlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bölgede incelemelerde bulunurken, hasar gören binalara ilişkin son rakamı açıkladı.

Prof. Dr. Yakın Ertürk: Bu sadece iktidarın, siyasi partilerin ve PKK’nın değil; hepimizin meselesi

“Adalet ve demokrasiyi sağlayamayan bir sürecin barış getirme şansı yok”