Gazze’de Üst Düzey Filistinli Örgüt Üyeleri Öldürüldü

Filistin İslami Cihat Örgütü Sözcüsü İsrail Saldırısında Öldürüldü?

(ANKARA) – Suudi Arabistan’ın önde gelen haber kanalı Al Hadath’ın iddiasına göre, Filistin İslami Cihat Örgütü Sözcüsü Ebu Hamza, dünkü Gazze saldırısında hayatını kaybetti.

Al Hadath’ın bugünkü haberine göre, Ebu Hamza ve ailesi, İsrail’in dünkü saldırısında Nuseyrat’taki evlerinde hedef alındı.

Öte yandan, Filistin İslami Cihat Örgütü üst düzey yetkililerinden Hasan el-Naam Ebu Ali’nin de Han Yunus’ta İsrail’in düzenlediği bir hava saldırısında öldüğü iddia edilmişti.

Daha önceki raporlarda ise Hamas’ın Gazze’deki siyasi bürosunun üyesi Yaser Harb’in bugünkü saldırılarda hayatını kaybettiği bildirilmişti. Harb’ın beş oğlu da daha önce Gazze’nin kuzeyindeki Jabalia mülteci kampında IDF ile çatışmada ölmüştü.

Related Posts

Muhtarlar ve TES-İŞ’ten Maden Yasası’na Destek

Milaslı muhtarlar ve TES-İŞ, yeni Maden Yasası’na destek vererek köylerin yok olacağı iddialarına tepki gösterdi.

TVF açıkladı: Filenin Sultanları’nın geniş kadrosu

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), 2025 Dünya Şampiyonası’nda mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın geniş kadrosunu duyurdu.

BM’de istifa krizi: Filistin soruşturmasında görevliydiler

Birleşmiş Milletlerin (BM) işgal altındaki Filistin topraklarında işlenen suçları araştıran Bağımsız Uluslararası Soruşturma Komisyonunun 3 üyesi kişisel nedenlerle görevinden istifa etti.

Netanyahu’nun iktidarı sallanıyor! Koalisyon ortakları çekildi

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik şiddetli saldırıları devam ederken İsrail’de de İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu iktidarını sıkıştıran gelişmeler oluyor. İsrail’de Degel HaTorah Partisinin ardından Agudat Israel Partisi üyeleri de Ultra Ortodoks …

Dünyanın en çok izlenen yayıncısı, Galata Kulesi’nde İngilizce bilen memur bulamadı

42 milyon abonesi ile dünyanın en çok izlenen YouTube yayıncılarından biri olan IShowSpeed, bugün Türkiye’den canlı yayınlar açmaya başladı. Taksim’de turistik bölgeleri gezen ünlü yayıncı, Galata Kulesi’nin tarihini öğrenmek istedi ancak İngilizce bilen görevli bulamadı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Kurtlar Vadisi’nin ‘Abdülhey’i’ yangına müdahale ederken ortaya çıktı

Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı ‘Abdülhey’ rolü ile tanınan oyuncu Kenan Çoban, bir evin bahçesinde çıkan yangının söndürülmesine destek verdi.