Halit Ergül’ün ikinci oteli Gazelle, geçici kapatma kararı aldı

Gazelle Resort ve Spa Otel’deki Yangın İle İlgili Güncel Durum

Grand Kartal Otel’de 78 kişinin hayatını kaybettiği ve 51 kişinin yaralandığı yangına ilişkin gözaltına alınan 14 kişiden, işletme sahibi Halit Ergül ve şirket genel müdürü Emir Aras dahil 9 kişi tutuklandı.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı, aynı ihmallerin Gazelle Resort ve Spa Otel’de de bulunduğunu belirleyerek, otelin sahibi Halit Ergül ve genel müdürü Ahmet Demir dahil olmak üzere 13 kişiyi gözaltına aldı. Son olarak Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun, itfaiye eri İrfan Acar ve otel müdürü Ahmet Demir tutuklandı.

GEÇİCİ KAPATMA KARARI

İHA’nın haberine göre Gazelle Resort ve Spa Otel yönetimi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Son dönemde sosyal medya ve haberlerde yer alan yanıltıcı bilgiler ve bilgi kirliliğinin önüne geçmek amacıyla, Gazelle Resort & Spa, yönetiminin inisiyatifiyle geçici bir süreliğine kapatma kararı almıştır. Bu karar, otelin faaliyetlerinin durdurulması ve hukuki sürecin tamamlanması süresince, doğru bilgilerin kamuoyuna iletilmesi adına alınmış bir adımdır.

Otelin kapalı olduğu süreçte, misafirlerin mağduriyet yaşamamaları için iptal, iade ve mevcut rezervasyon durumları ile ilgili tüm gerekli önlemler alınmaktadır ve bu işlemler en kısa sürede tamamlanacaktır.”

(İHA)

Related Posts

Mangal 5 katlı binayı yakıyordu

Batman’da, 5 katlı binanın çatı katında söndürülmeyen mangal nedeniyle çıktığı değerlendirilen yangın güçlükle söndürüldü.

Özgür Özel’in pazar ziyaretinde dikkat çeken anlar: ‘Gerisini Tayyip Bey düşünsün’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Demetevler Semt Pazarı’nı ziyaret ederek, pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Özel burada, “Ne mutlu bana. Benim milletvekillerini seviyorsunuz, belediye başkanlarını seviyorsunuz, beni seviyorsunuz. Tayyip bey düşünsün gerisini. Pazara çıkamayanlar düşünsün” ifadelerini kullandı.

Bülent Ersoy’un büyük paniği

Antalya’da meydana gelen orman yangını, Bülent Ersoy’un Kundu bölgesinde bulunan villasına sıçradı. Büyük panik yaşayan Bülent Ersoy bulunduğu villadan tahliye edildi.

Almanya’nın Eurofighter açıklamasında “İmamoğlu” detayı

Almanya’nın Eurofighter açıklamasında “İmamoğlu” detayı

Çamaşır suyu içerek derman arıyorlar

Sosyal medyada her geçen gün artan tehlikeli akımlara bir yenisi eklendi. Kullanıcılar, ‘Her şeye derman’ diye pazarlanan; “Mucize Mineral Solüsyonu (MMS)” ya da “aerobik oksijen” adlarıyla satılan klordioksit içerikli ürünleri tüketerek sorunlarına çare arıyor…

İmamoğlu’ndan Özel’e Eurofighter teşekkürü

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün Türkiye ile İngiltere arasında Eurofighter anlaşma zaptı imzalanmasının ardından, CHP lideri Özgür Özel’e diplomatik çabalarından dolayı teşekkür etti.