Hatay Büyükşehir’de çalışma dönemi değerlendirildi

HATAY (İGFA) – Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Başkan Öntürk liderliğinde, Nisan-Aralık 2024 dönemlerini değerlendirmek üzere Koordinasyon Toplantısı düzenledi.

HBB’ye bağlı tüm daire başkanları ve ilgili müdürlerin katıldığı toplantıda, 2024’te başlatılan projelerle birlikte 2025 için planlanan projeler detaylı bir şekilde ele alındı.

BAŞKAN ÖNTÜRK’TEN HIZLANDIRMA TALİMATI

Toplantıda daire başkanlarının sunumlarla brifing verdiği 8 saatlik toplantıda Başkan Öntürk, projelerin hızlandırılması için talimatlar verdi. HBB’nin kurumsal yapısını güçlendirme ve işlemleri dijitalleştirme konusuna vurgu yapan Öntürk, vatandaşların doğru bilgilendirilmesini önemsedi.

HEDEFLER GÖZDEN GEÇİRİLDİ

Öntürk, şikayet almamak için disiplinli çalışmanın önemini vurgulayarak, 2025’te hayata geçirilecek projelerin titizlikle takip edilmesi gerektiğini belirtti. Doğru iletişimin yanı sıra kararlı bir vizyonun önemine değinen Öntürk, Hatay’ın geleceği için olumlu adımlar atılacağını ifade etti.

HATAY, TURİZM CENNETİ OLACAK

Öntürk, Hatay’ı Orta Doğu’nun turizm cenneti yapacaklarını belirterek, şehrin temizliği, düzeni ve hizmetlerde eksiklikleri tespit edip giderme sözü verdi. Çocuklar ve gençlere öncelik tanıyarak, 2025’te daha güzel bir Hatay için çalışacaklarının altını çizdi.

2025’TE HATAY DAHA GÜZEL OLACAK

Öntürk, Suriye’deki gelişmeleri olumlu bir şekilde sonuçlanacağına inanarak, Hatay için daha iyi bir geleceğe işaret etti. Mavi Bayrak alınması konusunda çalışmaların hızlandırılmasını isteyen Başkan Öntürk, sahillerin temizliği ve modernizasyonu için adımlar atılacağının sözünü verdi.

9 AYDA 1504 KM ASFALT

HBB’nin 9 ayda gerçekleştirdiği 1504 km asfalt çalışmasıyla, eski yönetimin 8 yıllık asfalt serimiyle eş değer olduğu belirtildi. Altyapı ve üstyapı projeleri, su deposu, içme suyu çalışmaları ve itfaiye araçlarının genişletilmesi toplantıda ele alınan konular arasındaydı.

Bitki üretim çiftliği kurularak ihtiyaçların karşılanacağı belirtilirken, atık depolama tesislerinin durumu ve ilçe belediyeleriyle iş birliği vurgusu yapıldı. İskenderun sahil tasarımı konusunda özel bir sunum da gerçekleştirildi.

Related Posts

Şam’da Dürziler ile güvenlik güçleri arasında çatışma: 2 ölü, 8 yaralı

Suriye’nin başkenti Şam’ın güneyinde yer alan Ceramane Mahallesi’nde, Suriye hükümetine bağlı güvenlik güçleri ile Dürzi toplumuna bağlı askeri gruplar arasında çıkan çatışmada 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Otomobil ile kamyonet çarpıştı: 3 yaralı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde kamyonetin otomobile çarptığı kazada 3 kişi yaralandı.

Japonya, Kiev’e ekipman bağışladı: Savaşta ölenler tespit edilecek!

Japonya, Kiev yönetimine teknik ekipman bağışladı. Bu ekipmanlar, ölenlerin kimlik tespitinin yapılması ve savaş suçlarına ilişkin delillerin toplanması amacıyla kullanılacak.

Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Mehmet Ali Şahin’den Abdullah Gül’e ‘İmamoğlu’ tepkisi: ‘Çok endişelendim hakkında, hiç yakıştıramadım’

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik operasyonla ilgili tepkisi üzerine Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin’in hedefi oldu. Şahin, Gül için “CHP’nin söylemlerine benzer bir söylemde bulunması doğrusu bizi çok üzmüştür. Çok endişelendim kendisi hakkında. Dolayısıyla bunu kendisine hiç yakıştıramadığım ifade etmek istiyorum” dedi.

Koyuna eziyet eden kişi tutuklandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde, koyunun kafasına tekme atan ve boynuna bağladığı urganla vuran H.Ç. tutuklandı.

Belediyelere terör soruşturması: Şükrü Genç, Hayri İnönü ve Emir Sarıgül dahil 25 kişiye dava

CHP’li belediyelerde görev almış 25 şüpheli hakkında DHKP/C terör örgütüne finans sağlama iddialarıyla ilgili iddianame hazırlandı. Hayri İnönü, Şükrü Genç ve Emir Sarıgül’ün aralarında bulunduğu 22 kişi 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir