İsrail’in hava saldırısında 6 Filistinli öldü

İsrail’in Cenin Kentine Yönelik Hava Saldırısında 6 Filistinli Hayatını Kaybetti

İsrail ordusunun işgal altındaki Batı Şeria’nın Cenin kentinde gerçekleştirdiği hava saldırısında 6 Filistinli hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı.

Filistin Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, İsrail ordusu Batı Şeria’nın kuzeyindeki Cenin Mülteci Kampı’na yönelik hava saldırısı düzenledi. Saldırı sonucunda 6 Filistinli yaşamını yitirirken, yaralananlar Cenin Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Bu saldırı, 7 Ekim 2023’ten bu yana Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te İsrail askerleri ve yerleşimcilerinin gerçekleştirdiği saldırılarda 167’si çocuk olmak üzere toplam 843 Filistinlinin hayatını kaybettiği bir dönemde gerçekleşti.

Related Posts

Atina’da Büyük Orman Yangını

Keratea bölgesinde çıkan orman yangını nedeniyle tahliyeler sürerken, itfaiye müdahaleye başladı.

Erzincan’da iki katlı evde yangın

Erzincan’da iki katlı evin çatısında yangın çıktı. Alevlerin binayı sardığı yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

İngiltere’ye ait F-35 acil iniş yaptı

İngiltere ordusuna ait F-35 savaş uçağı, Japonya’daki Kagoshima Havalimanı’na acil iniş yaptı.

Resmi Gazete’de bugün (10 Ağustos 2025 Resmi Gazete kararları)

Resmi Gazete’de 10 Ağustos 2025 tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Peki, Resmi Gazete’de bugün neler var? İşte 10 Ağustos 2025 tarihli ve 32982 Sayılı Resmi Gazete ayrıntıları.

Çanakkale Yangınlarına Kontrol

Bakan Yumaklı, Çanakkale’deki orman yangınlarının büyük ölçüde kontrol altına alındığını duyurdu.

İstanbul’da Huzur Uygulaması

İstanbul’da polis, helikopter destekli huzur uygulamasıyla birçok ilçe ve noktada denetim yaptı.