İstanbul’da 4.5 Milyon Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

İstanbul’da Büyük Miktarlarda Sentetik Ecza Hapı Ele Geçirildi

İstanbul’da gerçekleşen operasyonda, 4 milyon 520 bin adet sentetik ecza hapı ele geçirildi ve operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bayrampaşa’da bulunan bir adrese operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda, uyuşturucu üretildiği şüphesiyle adrese baskın düzenlendi.

Adreste gerçekleştirilen aramalarda, hazır satışa sunulabilecek 1 milyon 790 bin, basılmış 1 milyon 200 bin ve basıma hazır 1 milyon 530 bin sentetik ecza hap ele geçirildi. Ayrıca, 320 kilogram katkı maddesi, 1 milyon 800 bin boş kapsül, sentetik ecza üretiminde kullanılan 5 makine, 20 bin 550 lira ve 300 dolar da bulundu.

Operasyon kapsamında, 3 şüpheli gözaltına alındı ve soruşturma devam ediyor.

Related Posts

BM’de istifa krizi: Filistin soruşturmasında görevliydiler

Birleşmiş Milletlerin (BM) işgal altındaki Filistin topraklarında işlenen suçları araştıran Bağımsız Uluslararası Soruşturma Komisyonunun 3 üyesi kişisel nedenlerle görevinden istifa etti.

Netanyahu’nun iktidarı sallanıyor! Koalisyon ortakları çekildi

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik şiddetli saldırıları devam ederken İsrail’de de İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu iktidarını sıkıştıran gelişmeler oluyor. İsrail’de Degel HaTorah Partisinin ardından Agudat Israel Partisi üyeleri de Ultra Ortodoks …

Dünyanın en çok izlenen yayıncısı, Galata Kulesi’nde İngilizce bilen memur bulamadı

42 milyon abonesi ile dünyanın en çok izlenen YouTube yayıncılarından biri olan IShowSpeed, bugün Türkiye’den canlı yayınlar açmaya başladı. Taksim’de turistik bölgeleri gezen ünlü yayıncı, Galata Kulesi’nin tarihini öğrenmek istedi ancak İngilizce bilen görevli bulamadı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Kurtlar Vadisi’nin ‘Abdülhey’i’ yangına müdahale ederken ortaya çıktı

Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı ‘Abdülhey’ rolü ile tanınan oyuncu Kenan Çoban, bir evin bahçesinde çıkan yangının söndürülmesine destek verdi.

Emekli ve asgari ücretli boşuna beklemesin! Saraya yakın yandaş yazar Erdoğan’ın müjdesini açıkladı

İktidara yakınlığıyla bilinen Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın yapacağı ‘müjde’ açıklamasını duyurdu.

Gündüz vakti şoke eden çıplak kadın saldırısı: Üzerine oturdu, dakikalarca tartakladı

Edirne’de görenleri şaşkına çeviren olayda çıplak bir kadın, şehir merkezinde bir kadını yere yatırıp sürükledi. Çevredekiler müdahale ederken, cep telefonuna yansıyan görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı.