İzmir’de “Çok Tuhaf Soruşturma” oyununun prömiyeri yapıldı

İzmir’de “Çok Tuhaf Soruşturma” Oyunu Prömiyer Yaptı

İZMİR (İGFA) – İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (İzBBŞT) tarafından hazırlanan yeni oyun “Çok Tuhaf Soruşturma”nın prömiyeri, İzBBŞT İsmet İnönü Sahnesi’nde gerçekleşti. Prömiyere sanatseverlerin yoğun ilgisiyle İzBBŞT Genel Sanat Yönetmeni Levent Üzümcü, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Pınar Okyay, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ Genel Müdürü Ömer Genç ve birçok önemli ismin katılımı sağlandı. Seyirciler tarafından yoğun alkışlarla karşılanan oyuncuların performansı büyük beğeni topladı.

“Çok Tuhaf Soruşturma”nın rejisörlüğünü üstlenen İzBBŞT Genel Sanat Yönetmeni Vekili Harun Özer, oyunun ardından yaptığı konuşmada, Ferhan Şensoy’un eserini tanıtarak tüm İzmirlileri bu muhteşem tiyatro deneyimini yaşamaya davet etti.

Biletler Hızla Tükeniyor!

İzBBŞT tarafından sahnelenen “Çok Tuhaf Soruşturma” oyununa gösterilen ilgi nedeniyle biletler günler öncesinden tükendi. 3-4-5 Ocak tarihlerindeki gösterimler için biletler İzBBŞT Bilet Gişeler ve kultursanat.izmir.bel.tr adresinden temin edilebilir.

Oyun Hakkında

Ferhan Şensoy’un kaleminden çıkan ve ülkemizdeki adalet sistemindeki çarpıklığı konu alan “Çok Tuhaf Soruşturma” oyununda Ayhan Anıl, Bahadır Buyruk, Ozan Çolak, Mustafa Can Yılmaz, Okan Kam ve Candaş Yılancı gibi yetenekli oyuncular rol alıyor. Işık tasarımı Kaan Burmaoğlu, sahne tasarımı Anıl Işık, giysi tasarımı Deniz Bilgili ve müzik tasarımı Kıvanç Sarıkuş tarafından yapılan oyun, izleyicileri derin düşüncelere sürüklüyor.

Related Posts

İsrail bir ay aradan sonra Husileri vurdu

KIZILDENİZ hattında, İsrail ve Yemen’deki Husiler arasındaki gerilim tırmanıyor. İsrail ordusu, dün sabah saatlerinde yaklaşık bir ay aradan sonra Yemen’de İran yanlısı Husilere yönelik geniş çaplı bir hava saldırısı düzenledi.

800 liradan 10 bin liraya kadar çıkıyordu: 81 ile gönderilen genelgeyle değişecek

2025 Aile Yılı kapsamında İçişleri Bakanlığı’ndan 81 ilin valiliğine genelge gönderildi. Nikâh merasimleri için alınan ücretlerin asgari düzeyde tutulması, maddi sıkıntı yaşayan yeni evlenecek çiftlere yardım edilmesi istendi.

Merkez Av Komisyonu, 2025-2026 dönemi için avlanma bölgelerini ve türleri belirledi

Tarım ve Orman Bakanlığı Merkez Av Komisyonunun 2025-2026 dönemine ilişkin kararları, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Gazze’yi işgal planı ortalığı karıştırdı! İsrail kabinesi birbirine girdi

İsrail kabinesinde Gazze’nin kuzeyinin işgali için büyük tartışma çıktı. Netanyahu ve Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir Filistinlilerin zorla yerinden edilmesi planı sebebiyle çok sert tartıştı.

İsrail ‘operasyonel kazalarda’ 72 askerin öldüğünü duyurdu

Soykırım İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nde kara saldırılarının başlatıldığı 27 Ekim 2023’ten bu yana 31’i “dost ateşi”yle olmak üzere “operasyonel kazalarda” toplam 72 askerin öldüğünü açıkladı.

İstanbul’da kan donduran olay: Poşete koyup çöpe attı

Şişli’de, H.B. isimli kadın, beyaz bir poşete koyduğu 3 günlük bebeğini çöp konteynerine attı.