Katil koca ve kardeşleri çıktı: 20 yıl önce kaybolan Nezaket Uygur’un cesedi aranıyor

Kayıp Nezaket Uyur’un Katil Zanlıları Gözaltına Alındı

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, 20 yıl önce kayıp ihbarı yapılan Nezaket Uyur’un öldürüldüğü şüphesiyle harekete geçti. Uyur’un kızlarının tekrar müracaatı üzerine inceleme başlatan ekipler, eski eşi Y.B. (58) ve onun kardeşleri ile ortak arkadaşlarını gözaltına aldı.

Yapılan sorgulamada H.K, ağabeyi Y.B’nin azmettirmesiyle N.Ö’nün Nezaket Uyur’u boynunu kırarak öldürdüğünü itiraf etti. Y.B ise suçlamaları reddetti. Şüphelilerin ifadelerine göre, N.Ö olayın yaşandığı tarihte amcasını öldürdüğü için sahte kimlik kullanıyor ve cezaevinde bulunuyordu.

Gözaltına alınan 5 şüpheli adliyeye sevk edilirken, emniyet ekipleri Şile’deki ormanlık alanda Nezaket Uyur’un cesedini arama çalışmalarına devam ediyor. Uyur’un kızlarından alınacak DNA örneği ile kemik parçaları eşleştirilerek cesedin kimliği belirlenmeye çalışılacak.

Related Posts

Şişli’de öldürülen Bahar Aksu’nun cenazesi Edirne’de toprağa verildi

Şişli’de eski eşi tarafından öldürülen Bahar Aksu’nun cenazesi Edirne’de toprağa verildi.

FETÖ operasyonunda kritik ayrıntılar: ByLock yerine ‘Jitsi’ ve ‘Signal’

Gaziantep merkezli 47 ilde FETÖ’nün güncel yapılanmasına yönelik operasyonlarda gözaltı sayısı 222’ ye yükseldi. Şüphelilerin ‘Jitsi’ ve ‘Signal’ isimli uygulamalar üzerinden haberleştiği, örgüte kazandırdıkları öğrencileri ise toplantı yapmak amacıyla yurt dışına gezi bahanesi ile götürdükleri belirlendi.

Samsun’da iki ilçeye uyuşturucu operasyonu: 6 kişi gözaltına alındı

Samsun’un Havza ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 şahıs gözaltına alındı.

Entrikaların gölgesindeki seçim: Skandal üstüne skandal yaşandı | Bu kez bir de rekor kırılacak

Katolik Hristiyanların yeni ruhani lideri kim olacak? Bu soru bugün başlayan konklavla cevabını bulacak ama akıllarda bir soru daha var: Yine geçmişteki gibi bir skandal yaşanır mı? Bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz ancak tarihteki skandalların gölgesinin bu seçimin üzerine bile düştüğünü söylemek yanlış olmaz.

Yedi yavru kuyuya düştü! İtfaiye kurtardı

Antalya’nın Serik ilçesinde kuyuya düşen 7 köpek yavrusu, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Son dakika.. Trendyol GO’yu Uber satın aldı

Trendyol Grubu, Uber Technologies, Inc. ile Trendyol GO’nun çoğunluk hisselerinin devri için anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir