Muğla’da sobadan sızan gaz can aldı

Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü Personeli Evinde Ölü Bulundu

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Gökpınar Köyü’nde ikamet eden Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü personeli Nail Bodur, sabah evden çıkmayınca endişeye neden oldu. Yakınları ve akrabaları, Bodur’dan cevap alamayınca durumu jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekipleri, evde yüksek seviyede karbonmonoksit gazı tespit etti. Nail Bodur ise sobanın yakınındaki yatakta hareketsiz halde bulundu. Yapılan incelemede maalesef Bodur’un hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, yaşanan trajik olayın detaylarını aydınlatmak için çalışmalarına devam ediyor.

Related Posts

Dünyanın en çok izlenen yayıncısı, Galata Kulesi’nde İngilizce bilen memur bulamadı

42 milyon abonesi ile dünyanın en çok izlenen YouTube yayıncılarından biri olan IShowSpeed, bugün Türkiye’den canlı yayınlar açmaya başladı. Taksim’de turistik bölgeleri gezen ünlü yayıncı, Galata Kulesi’nin tarihini öğrenmek istedi ancak İngilizce bilen görevli bulamadı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Kurtlar Vadisi’nin ‘Abdülhey’i’ yangına müdahale ederken ortaya çıktı

Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı ‘Abdülhey’ rolü ile tanınan oyuncu Kenan Çoban, bir evin bahçesinde çıkan yangının söndürülmesine destek verdi.

Emekli ve asgari ücretli boşuna beklemesin! Saraya yakın yandaş yazar Erdoğan’ın müjdesini açıkladı

İktidara yakınlığıyla bilinen Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın yapacağı ‘müjde’ açıklamasını duyurdu.

Gündüz vakti şoke eden çıplak kadın saldırısı: Üzerine oturdu, dakikalarca tartakladı

Edirne’de görenleri şaşkına çeviren olayda çıplak bir kadın, şehir merkezinde bir kadını yere yatırıp sürükledi. Çevredekiler müdahale ederken, cep telefonuna yansıyan görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı.

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere görevden uzaklaştırıldı

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere görevden uzaklaştırıldı

Le Pen’in partisinin genel merkezine polis baskını

Fransa’da aşırı sağcı Ulusal Birlik (RN) Partisi Genel Sekreteri Jordan Bardella, mali polisin, parti genel merkezinde arama yaptığını duyurdu.