Ordu’da çöp dolu evden 10 kamyonet çöp çıkarıldı

Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Şahincili Mahallesi’nde ikamet eden ve yalnız yaşayan 60 yaşındaki C.C.’nin evinden 10 kamyonet çöp çıkarıldı. Mahalle sakinlerinin kötü kokular nedeniyle şikayetçi olması üzerine olay yerine giden Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, evin içinin çöp yığınlarıyla dolu olduğunu belirledi.

DHA’nın aktardığı habere göre iki gün süren temizlik çalışmaları sonucunda, ekipler evden 10 kamyonet dolusu çöp çıkardı. Bu atıklar Altınordu Belediyesi ekipleri tarafından kamyonlara yüklenerek imha edildi. Bu süreçte evde yaşayan C.C.’nin de sağlık durumu kontrol altına alındı ve gerekli önlemler alındı.

Mahalle sakinleri, bölgenin temizlenmesinden memnun kaldıklarını ifade ederken, benzer durumların önlenmesi adına yetkililerden daha fazla denetim yapılmasını talep ettiler.

Ordu’da yaşanan bu olay, çevre temizliği ve halk sağlığı konusunda hassasiyetin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

MİT Başkanı Kalın’dan Bağdat’ta kritik temaslar

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre Kalın, dün ikili temaslarda bulunmak üzere Bağdat’a gitti.

MİT Başkanı Kalın Irak’ta: Gündem terörsüz Türkiye ve teröre karşı atılacak ortak adımlar

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın’ın diplomatik temaslarda bulunmak üzere dün Irak’ın başkenti Bağdat’a gittiği bildirildi.

Özgür Özel, Zeydan Karalar için Adana’ya gidiyor!

CHP lideri Özgür Özel, dün tutuklanan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a destek mitinginde konuşmak için perşembe günü Adana’ya gidiyor.

Paraları bizde servet ama sokakları aç çocuklarla dolu

Para birimleri bizde çok değerli olsa da (1 sterlin = 54,54 TL) orada da çocuklar aç… Yayımlanan çarpıcı bir rapor, dünyanın en zengin ülkelerinden biri olan İngiltere’de çocukların içine itildiği derin yoksulluğu gözler önüne serdi.

Şehitlere sosyal medyadan hakaret eden zanlı tutuklandı

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 12 asker hakkında sosyal medya hesabından hakaret içerikli paylaşım yaptığı belirlenen şüpheli tutuklandı.

ABD’de kızamık salgını: Vakalar son 33 yılın en yüksek seviyesinde

ABD’de kızamık salgını yayılmaya devam ediyor. Ülkedeki kızamık vakalarının son 33 yılın en yüksek seviyesine ulaştığı bildirildi.