Ordu’da düştüğü yerde mahsur kalan kediyi itfaiye ekipleri kurtardı

Ordu’nun Ünye ilçesi Burunucu Mahallesi’nde Tuğba Aktürk’e ait kedi, sahipsiz köpeklerden kaçarken iki bina arasındaki boşluğa düştü.

İhbar üzerine bölgeye gelen Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Gurup Amirliği ekipleri, mahsur kalan kediyi kurtarmak için çalışma başlattı.

Ekipmanla genişlettikleri boşluğa giren ekipler, kediyi sıkıştığı yerden kurtardı.

Herhangi bir yara almadığı ve genel durumunun iyi olduğu belirlenen kedi, sahibine teslim edildi.

Related Posts

54. Deniz Kuvvetleri Kupası Tamamlandı

Deniz Kuvvetleri Kupası Yat Yarışı, Göcek’te ödül töreniyle sona erdi. Dereceye girenler ödüllerini aldı.

Abdullah Gül, İngiltere Kralı III. Charles ile bir araya geldi

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrunnisa Gül, İngiltere’de Oxford İslam Araştırmaları Merkezi’nin 40. kuruluş yıldönümü kutlamalarında İngiltere Kralı III. Charles ile bir araya geldi.

Kastamonu’da Zincirleme Kaza: 5 Yaralı

Kastamonu’da 3 otomobilin karıştığı kazada 5 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Mardin’de Miras İçin Bombalı Cinayet Girişimi

Mardin’de miras kavgası yüzünden babasını bombayla öldürmeye teşebbüs eden 4 sanığa 29 yıl hapis isteniyor.

Emine Erdoğan, Ümraniye Çevre Şenliği’nde Sıfır Atık Bilincine Dikkat Çekti

Emine Erdoğan, Ümraniye’deki Çevre Şenliği’nde çocuklarla birlikte atölyelere katılarak çevre bilincinin önemini vurguladı. DOA makinesine geri dönüştürülebilir atık atan Erdoğan, ‘Sıfır Atık bir kampanya değil, bilinçli bir yaşam tarzı’ diyerek mesajını iletti.

Diyarbakır’da Dolandırıcılık Operasyonu

Depremler sonrası hasarlı araçlara usulsüz ‘change’ işlemi yaparak dolandırıcılık yapan 10 sanık hakkında 225 yıla kadar hapis cezası istendi.