Park halindeki otomobil alev topuna döndü

Gece geç saatlerde merkez Yenimahalle 26213 Sokak’ta gerçekleşen olayda Cihan Kizir’e ait bir araçta bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Mahalle sakinleri tarafından fark edilen yangın hızla yayıldı ve aracın bagaj kısmından başlayan yangın, otomobili alev topuna dönüştürdü.

112 acil çağrı merkezine yapılan ihbar üzerine Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine ulaştı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, araçtaki yangının çıkış sebebini araştırmak için detaylı bir çalışma yaptı.

Kizir olayla ilgili yaptığı açıklamada, “Arabadan bağırma sesleri duydum ve dışarı çıktığımda araç alevler içindeydi. Aracın arka kısmında alevler vardı. Hemen polis ve itfaiyeyi aradık ve yangın söndürüldü” dedi.

Polis ekipleri olayı inceledi ve aracın kundaklanıp kundaklanmadığını belirlemek için çalışmalarına devam ettiler. Kizir, “Araba tamamen kullanılamaz hale geldi, umarım sorumlular bulunur” şeklinde konuştu.

Related Posts

Kurtlar Vadisi’nin ‘Abdülhey’i’ yangına müdahale ederken ortaya çıktı

Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı ‘Abdülhey’ rolü ile tanınan oyuncu Kenan Çoban, bir evin bahçesinde çıkan yangının söndürülmesine destek verdi.

Emekli ve asgari ücretli boşuna beklemesin! Saraya yakın yandaş yazar Erdoğan’ın müjdesini açıkladı

İktidara yakınlığıyla bilinen Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın yapacağı ‘müjde’ açıklamasını duyurdu.

Gündüz vakti şoke eden çıplak kadın saldırısı: Üzerine oturdu, dakikalarca tartakladı

Edirne’de görenleri şaşkına çeviren olayda çıplak bir kadın, şehir merkezinde bir kadını yere yatırıp sürükledi. Çevredekiler müdahale ederken, cep telefonuna yansıyan görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı.

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere görevden uzaklaştırıldı

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere görevden uzaklaştırıldı

Le Pen’in partisinin genel merkezine polis baskını

Fransa’da aşırı sağcı Ulusal Birlik (RN) Partisi Genel Sekreteri Jordan Bardella, mali polisin, parti genel merkezinde arama yaptığını duyurdu.

İBB’den skandal karar: CHP’li meclis üyelerinin kararıyla Arnavutköy’deki doğal göl “hafriyat döküm alanı” ilan edildi

İstanbul’un akciğerleri olarak kabul edilen kuzey bölgelerinden Arnavutköy, son günlerde tartışmalı bir kararla gündemde. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde CHP’li meclis üyelerinin oylarıyla alınan kararla, ilçede bulunan doğal bir göl …