Poligonda intihara kalkıştı: Kendisiyle birlikte eğitmeni de vurdu

Antalya’da Poligonda İntihar Girişimi

Olay, saat 16.30 sıralarında Konyaaltı ilçesinde bulunan özel bir poligonda gerçekleşti. Poligona müşteri olarak gelen Mahmut K.Y. (24), poligonda görevli emekli polis memuru ve eğitmen Ahmet P. (51) ile birlikte kulvara geçti. Ahmet P. tarafından silah konusunda bilgilendirilen Mahmut K.Y. aniden silahı başına götürerek kendisine ateş etmeye kalkıştı.

EĞİTMEN MÜDAHALE ETMEYE ÇALIŞTI

Mahmut K.Y. ile müdahale etmeye çalışan eğitmen Ahmet P. arasında arbede yaşandı. Ateşlenen silahtan çıkan kurşunlardan biri Mahmut K.Y.’nin başına isabet etti. Ahmet P. ise yakın mesafeden gencin elindeki silaha müdahale ederken yüz kısmından yaralandı. Mahmut K.Y. ağır yaralanırken Ahmet P.’nin elmacık kemiğine bir kurşun isabet etti.

Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesiyle birlikte olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Ağır yaralanan Mahmut K.Y. Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Poligonda çalışan eğitmen Ahmet P.’nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi ve Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisine devam edildi.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIYAN ANLAR

Olay anına ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde daha önce poligona birkaç kez gelen Mahmut K.Y.’nin eğitmen Ahmet P. ile atış kulvarına geçtiği, tabancayı alıp kendisine ateş etmeye kalkıştığı anlar ve Ahmet P.’nin müdahale çabaları yer aldı.

Related Posts

Danimarka’da tren raydan çıktı: Çok sayıda yaralı var

Danimarka’nın Tinglev ile Kliplev kasabaları arasında bir yolcu treninin raydan çıkması sonucu çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi.

Tavşanların korkutucu değişimi ABD’nin uykularını kaçırdı

ABD’de tavşanların korkutucu bir görünüme büründüğü kareler ülkede büyük panik yaşanmasına neden oldu. CRPV virüsü nedeniyle başlarında tümör ve siyah dokunaçlar oluşan tavşanlar için uyarılarda bulunan yetkililer “Bu hayvanlara kesinlikle dokunmayın” ifadesini kullanıyor.

Aylin Nazlıaka’dan Diyanet’e ‘miras hakkı’ tepkisi

Diyanet İşleri’nin Cuma hutbesinde “kul hakkı” üzerinden kadınların eşit miras hakkı hedef almasına CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka’dan tepki geldi.

Vanlı ‘Müslüm’ ismini değiştirdi

Van’ın İpekyolu ilçesinde yaşayan tır şoförü Müslüm Tunç, usta sanatçı Müslüm Gürses’e benzerliğiyle gittiği her yerde dikkat çekiyor. Saçı, giyimi, sesi ve yaşam tarzıyla Gürses’i andıran Tunç, asıl ismi olan ‘Saim’i 6 ay önce ‘Müslüm’ olarak değiştirdi.

Erdoğan, ‘kilo ver’ dedi, rozet taktı: AKP’ye geçen başkan rüşvetten gözaltına alınmış!

Dün AKP’nin 24. kuruluş yıldönümünde AKP’ye katılan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “kilo ver” uyarısında bulunduğu Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal’ın mart ayında rüşvet ve dolandırıcılık suçlamasıyla gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Lille’nin gözü Türk pazarında: Berke’den sonra Carlos

Berke Özer’i kadrosuna katan Fransız kulübü LOSC Lille, Fenerbahçe forması giyen Diego Carlos’un şartlarını sordu.