Sabiha Gökçen’e iniş yapan uçaklara deprem uyarısı

İstanbul’da akşam saatlerinde meydana gelen 4,3 büyüklüğündeki depremin ardından, Sabiha Gökçen Havalimanı’na alçalmakta olan uçakların iniş izinleri iptal edildi.

Pist kontrolü için iniş izninin kaldırıldığını uçaklara ileten Hava Trafik Kontrolörü, pilotlara durumu açıklarken “Ufak bir deprem yaşandı” dedi.

Bir pilot ise, “Depremin büyüklüğü ve merkezi hakkında bilgi var mı?” diye sordu. Kule ile uçaklar arasındaki iletişim telsiz kayıtlarına yansıdı.

Havalimanında yapılan kontrollerde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmediğinden, uçaklar planlanan şekilde güvenli bir şekilde piste indi.

Related Posts

Beyşehir’de Yangın Paniği

Beyşehir’deki buğday tarlasında çıkan yangın, itfaiye ve vatandaşların müdahalesiyle söndürüldü.

Ahlat’ta Otomobil Kanalda Düştü: 1 Ölü, 2 Yaralı

Bitlis’in Ahlat ilçesinde otomobilin kanala düşmesi sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.

Akademisyenden skandal paylaşım: Kemalist sistem tam bir foseptik çukuru

Sahte diploma skandalı Türkiye gündemindeki yerini korurken İstanbul Üniversitesi’nde akademisyen Şinasi Gündüz’ün paylaşımı büyük tepki çekti.

Bakanlık iki kez ilan yayınladı, yüzüne bakan olmadı: Yıllık geliri 2 milyon TL

Adalet Bakanlığı, geçtiğimiz yıl 2 milyon liranın üzerinde gayrisafi gelir elde eden birinci sınıf Erzurum Yedinci Noterliği için ikinci defa ilan açtı. Noter olarak atanmak isteyenlerin başvuru yapması beklenirken, ikinci kez açılan ilana da talip çıkmadı.

Rekor “Taşkın Kral”ın

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Bursa Karacabey tesisinde yetiştirilen 68 yarış tayını ihaleyle sattı. 68 tayın satışından 45 milyon 485 bin lira gelir elde edildi.

Alaca’da Trafik Denetiminde Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi

Çorum’un Alaca ilçesinde yapılan denetimlerde ruhsatsız tabanca ve mühimmat bulundu, 1 kişi gözaltına alındı.