Sarı serum faciasında şoke eden yeni detaylar! İş insanının kanını değiştirmiş

Özel Klinikte Meydana Gelen Sarı Serum Faciası

13 Ocak’ta şehir merkezindeki özel bir klinikte yaşanan trajik olay, kamuoyunu derinden sarsmıştır. Mobilya sektöründe faaliyet gösteren bir iş insanı olan ve umre yolculuğu için hazırlıklar yapan 2 çocuk babası Mehmet Gündoğan, grip belirtileriyle kliniğe başvurdu. Ancak, herhangi bir tetkik yapılmadan Gündoğan’a sarı serum bağlanmıştır.

Gündoğan, serumun bitmesine yakın nefes almada güçlük çekerek fenalaşmıştır. Klinik çalışanları iddiaya göre Gündoğan’a müdahale edememişlerdir. Daha sonra, Gündoğan’ın yanında bulunan refakatçi arkadaşı durumu fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayıp yardım istemiştir. Ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırılan Gündoğan, müdahalenin ardından yoğun bakıma alınmıştır. Ne yazık ki, Gündoğan 20 saat süren yoğun bakım mücadelesini kaybederek hayatını kaybetmiştir.

7 Sanıklı Davada Yargılanan Doktorun Diploması İptal Edildi

Olayın yaşandığı klinikle ilgili ortaya atılan iddialar da oldukça şaşırtıcı. Klinik ortaklarından birinin, 2022 yılında ‘iş insanı B.B.’nin karıştığı alkollü trafik kazası sonrası verdiği kan testinin değiştirildiği iddiasıyla yargılanan doktor olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştür. Mert B. adlı doktor, Afyonkarahisar 2. Ağır Ceza Mahkemesinde 7 sanıktan biri olarak yargılanmış ve diploması iptal edilmiştir.

Diploması İptal Edilen Doktorun Klinikteki İsmi Kaldırıldı

Mert B.’nin davası devam ederken, açılan idari soruşturma sonucunda devlet hastanesiyle ilişiğinin kesildiği belirtilmiştir. Mert B.’nin diplomasının iptal edilmesiyle birlikte, sarı serum faciasının yaşandığı klinikte başka bir doktorla birlikte çalışmaya devam ettiği öne sürülmüştür. İl Sağlık Müdürlüğüne yapılan şikayetler sonucunda Mert B.’nin isminin klinik tabelasından silindiği, ancak hala doktor unvanıyla çalıştığı iddia edilmiştir.

Ayrıca, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturmanın devam ettiği belirtilmiştir.

Related Posts

Gündüz vakti şoke eden çıplak kadın saldırısı: Üzerine oturdu, dakikalarca tartakladı

Edirne’de görenleri şaşkına çeviren olayda çıplak bir kadın, şehir merkezinde bir kadını yere yatırıp sürükledi. Çevredekiler müdahale ederken, cep telefonuna yansıyan görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı.

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere görevden uzaklaştırıldı

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere görevden uzaklaştırıldı

Le Pen’in partisinin genel merkezine polis baskını

Fransa’da aşırı sağcı Ulusal Birlik (RN) Partisi Genel Sekreteri Jordan Bardella, mali polisin, parti genel merkezinde arama yaptığını duyurdu.

İBB’den skandal karar: CHP’li meclis üyelerinin kararıyla Arnavutköy’deki doğal göl “hafriyat döküm alanı” ilan edildi

İstanbul’un akciğerleri olarak kabul edilen kuzey bölgelerinden Arnavutköy, son günlerde tartışmalı bir kararla gündemde. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde CHP’li meclis üyelerinin oylarıyla alınan kararla, ilçede bulunan doğal bir göl …

Bahçeli’nin ardından Erdoğan’dan da “İmamoğlu davası TRT’de yayınlansın” talebine yeşil ışık!

Bahçeli’nin ardından Erdoğan’dan da “İmamoğlu davası TRT’de yayınlansın” talebine yeşil ışık!

Musk’ın ‘Amerika Partisi’nin önceliği belli oldu: ‘Epstein dosyalarını ifşa etmek’

ABD’li iş insanı, Tesla ve SpaceX’in kurucusu Elon Musk, kurduğunu duyurduğu ‘Amerika Partisi’nin önceliğinin Jeffrey Epstein davasına ilişkin dosyaları kamuoyuna açıklamak olacağını bildirdi.