Sırrı Süreyya Önder’in vefatının ardından siyasilerden başsağlığı mesajları

Sırrı Süreyya Önder’in Vefatı Siyaset Dünyasını Yasa Boğdu

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Onder’in vefatı, siyaset dünyasını derin bir üzüntüye boğdu ve birçok siyasetçi tarafından başsağlığı mesajları yayımlandı.

Siyasetçilerden Başsağlığı Mesajları

  • DEM Parti: İmralı Heyeti Üyesi ve Meclis Başkanvekilimiz Sırrı Süreyya Önder’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Barış mücadelesini devam ettireceğiz ve onun mirasına sahip çıkacağız.
  • AKP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü: Sırrı Süreyya Önder, dostumuz ve İstanbul Milletvekili olarak değerli biriydi. Dualarımız ailesi ve sevenleriyle.
  • MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Önder, sanat ve siyasetin bir araya geldiği nadir kişilerden biriydi. Ülkenin huzuru için çaba sarf etti ve onu özleyeceğiz.

Herkesin gönlünde taht kuran Sırrı Süreyya Önder’in kaybı büyük bir boşluk yarattı. Onun barış ve uzlaşma düşüncesini devam ettirmek hepimizin görevidir. Önder’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz.

Siyaset Dünyasını Yasa Boğan Kayıp

Sırrı Süreyya Önder’in vefatı, Türkiye siyasetinin önemli bir ismini kaybetmesine neden oldu. Kararlı duruşu ve barışçıl kişiliğiyle tanınan Önder, herkesin kalbinde özel bir yer edindi. Onun anısını yaşatmak ve mirasını devam ettirmek için elimizden geleni yapacağız.

Related Posts

Gazze’yi işgal planı ortalığı karıştırdı! İsrail kabinesi birbirine girdi

İsrail kabinesinde Gazze’nin kuzeyinin işgali için büyük tartışma çıktı. Netanyahu ve Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir Filistinlilerin zorla yerinden edilmesi planı sebebiyle çok sert tartıştı.

İsrail ‘operasyonel kazalarda’ 72 askerin öldüğünü duyurdu

Soykırım İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nde kara saldırılarının başlatıldığı 27 Ekim 2023’ten bu yana 31’i “dost ateşi”yle olmak üzere “operasyonel kazalarda” toplam 72 askerin öldüğünü açıkladı.

İstanbul’da kan donduran olay: Poşete koyup çöpe attı

Şişli’de, H.B. isimli kadın, beyaz bir poşete koyduğu 3 günlük bebeğini çöp konteynerine attı.

MSB: Mutabakat Muhtıramızın ‘hukuksuz’ olarak nitelendirilmesi tarafımızca kabul edilmemekte

Milli Savunma Bakanlığı Kaynakları, AB Liderler Zirvesi Sonuç Bildirgesi’nde hedef alınan Türkiye ve Libya arasındaki Deniz Yetki Alanları Muhtırası’na ilişkin, “Yunanistan ve GKRY’nin tek taraflı siyasi yönlendirmeleri sonucunda Mutabakat Muhtıramızın ‘hukuksuz’ olarak nitelendirilmesi tarafımızca kabul edilmemektedir” dedi.

Trump’ın bebeği yasa tasarısını kendi partisi engelledi: ABD Başkanı zehir kustu

Donald Trump’ın baskısıyla yeniden oylamaya sunulan 4.5 trilyon dolarlık vergi indirimi ve harcama paketi, Cumhuriyetçilerin ilk başta engel olduğu krize rağmen Meclis’ten geçti. Trump’ın sosyal medya öfkesinin gölgesinde geçen gecede, partisini ikna eden telefon trafiği sonucu tasarı ilerledi.

Bodrum’da göçmen ticareti yapan Suriyeli futbolcuya 25 yıl hapis cezası verildi

Muğla’nın Bodrum ilçesinden lastik botlarla göçmenlere 4500-4800 Euro arasında 14 mil uzaklıktaki Leros adasına geçiren ve son işinde yakalanan Suriyeli futbolcuya 25 yıl hapis 350 bin Euro cezası verildi.