Sultangazi’de otluk alanda yangın: Alevler gecekonduya sıçradı

Zübeyde Hanım Mahallesi’nde Çıkan Yangın Kontrol Altına Alınmaya Çalışılıyor

Zübeyde Hanım Mahallesi 1437 Sokak’ta bulunan otluk alanda bugün henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyerek çevredeki bir gecekonduya sıçrayan alevler, bölge sakinlerini korkuttu.

Olayın haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri de yangını kontrol altına almak için yoğun çaba harcıyor.

Olay yerindeki ekiplerin müdahaleleri devam etmekte olup, yangının en kısa sürede söndürülmesi ve çevredeki vatandaşların güvenliğinin sağlanması hedeflenmektedir.

Related Posts

Bolsonaro’ya ev hapsi

Brezilya mahkemesi, darbe planlamakla suçlanan eski Brezilya Cumhurbaşkanı Jair Bolsonaro hakkında ev hapsi kararı aldı.

Tekirdağ’da çökme riski: Bir bina boşaltıldı

Tekirdağ’da çökme riski taşıyan metruk binanın bitişiğindeki apartman boşaltıldı.

Mobil Dron Barınağı Tanıtıldı

Mobil Dron ve Akıllı Barınak Sistemi, IDEF 2025 Fuarı’nda uzun süreli görev kabiliyetiyle sergilenecek.

Elazığspor’un Yeni Transferi Enes Soy Takıma Katıldı

Elazığspor, Serik Belediyespor’dan transferi Enes Soy’un kamp çalışmalarına başladığını duyurdu. Tecrübeli oyuncu, takım arkadaşlarıyla tanıştı ve antrenmanlarda yer aldı.

Siyasete yeni bir ittifak mı geliyor? Söylentilere yanıt verdi…

İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, Zafer Partisi ile olası bir ittifak söylentilerine yanıt verdi. Çömez,“Bütünleşik bir ittifakın kurulması ve ortak bir vizyon ile yola devam edilmesi, hepimizin ortak sorumluluğudur” dedi.

Bakan Göktaş, Elazığ’da “Şehrin Kadınları ile Nesilden Nesile Aile” programında konuştu Açıklaması

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Toplumun mimarlarından bir tanesi aile ama toplumun en güçlü kısmı kadındır.