Tirebolu’da Feci Kaza: Üç Kişi Hayatını Kaybetti

GİRESUN’un Tirebolu ilçesinde kamyonun çarptığı otomobilin sürücüsü Temel Kutver (61) ile yanındaki Hatun Kaya (84) ve Ayşe Kutver (56) hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Kaza, saat 14.00 sıralarında Tirebolu-Doğanken kara yolunun Örenkaya köyü mevkisinde meydana geldi. O.T idaresindeki 06 EKA 890 plakalı kamyon, karşı yönden gelen Temel Kutver yönetimindeki 67 UG 319 plakalı otomobile çarptı. Otomobilde sıkışan Hatun Kaya kaza yerinde yaşamını yitirirken, sürücü Temel Kutver ve yanındaki Ayşe Kutver ile H.Y. (68) ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırılan yaralılardan Temel Kutver ve Ayşe Kutver de tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Kamyon şoförü O.T., gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Şişli’de komşusunun motosikletini çalan kişi gözaltına alındı

Şişli’de komşusunun motosikletini çaldığı gerekçesiyle gözaltına alınan şahıs adliyeye sevk edildi.

Dışişleri Bakan Hakan Fidan’dan zirve öncesi ilk açıklama

Dışişleri Bakan Hakan Fidan, Türkiye’nin ev sahipliğinde düzenlenen NATO Dışişleri Bakanları Gayriresmi Toplantısı öncesi basın açıklaması yaptı. Bakan Fidan toplantıya ilişkin, “Gündemimizdeki konular, savunma sanayiini nasıl geliştirebilizden Ukrayna’da barışı nasıl tesis edebilirize kadar uzanıyor” dedi.

MHP’li Semih Yalçın’dan CHP’ye sert sözler: Çağdaş gericilerle siyasi ve ideolojik yobazlar üretiyorlar!

MHP’li Semih Yalçın’dan CHP’ye sert sözler: Çağdaş gericilerle siyasi ve ideolojik yobazlar üretiyorlar!

Karısının ailesiyle kavga etti, kayınbiraderini katletti

Hatay’ın Antakya ilçesinde boşanma aşamasındaki A.S., çıkan bıçaklı kavgada kayınbiraderi Ahmet Yıldırım’ı öldürdü, 3 kişi yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son dakika… Adalet Bakanı Yılmaz Tunç duyurdu: Hükümlüler için yeni düzenleme!

Son dakika haberi… Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, cezaevlerindeki yeni döneme ilişkin açıklamalar yaptı. Bakan Tunç, tahliyeleri yaklaşan hükümlülere iş olanağı açılacağını, hükümlülerin ceza infaz kurumlarında ve denetimli serbestlik müdürlüklerinde danışmanlık hizmeti alabileceğini belirtti. Tunç, hükümlülerin tahliyelerine bir ay kala İŞKUR iş ve meslek danışmanlarıyla bire bir görüşerek danışmanlık hizmeti alabileceklerini açıkladı.

Elon Musk neden uzaya taşınmak istediğini açıkladı

Elon Musk’tan çarpıcı bir açıklama geldi. Musk’a göre Mars, Dünya’daki “hayat sigortası” işlevi görecek bir yedek vatan.