Yozgat’ta otomobilin üst geçidin ayağına çarptığı kazada 4 kişi yaralandı

Yozgat’ta Meydana Gelen Kaza Sonucunda Üst Geçide Çarpan Araçtan 4 Kişi Yaralandı

Yozgat’ta, Ankara Caddesi üzerinde ilerleyen 19 EK 825 plakalı araç, sürücünün kontrolünü yitirmesi sonucu Şehit Mehmet Turan Üst Geçidi’nin ayağına çarptı. Bu kaza sonucunda sürücü O.İ. ve araçta bulunan diğer üç kişi yaralandı.

Olayın ardından 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri hızla harekete geçerek kaza yerine ulaştı ve yaralılar ambulanslarla Yozgat Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Polis ekipleri, kaza bölgesinde güvenlik tedbirlerini aldı ve trafik akışını kontrollü bir şekilde sağladı. Kaza detaylı bir şekilde incelenmekte olup, nedenleri üzerinde titizlikle durulmakta ve soruşturma devam etmektedir.

Related Posts

Tatil için anlaşamadığı nişanlısına dehşeti yaşattı! Kaskıyla darp etti kayıplara karıştı

İstanbul’da Hilal Çullu (20) ve nişanlısı Y.B. (21) arasında gittikleri bayram tatilinde anlaşmazlık çıktı. Çıkan tartışmada 21 yaşındaki nişanlısı genç kızı tehdit etti, kaskla darp ettikten sonra kayıplara karıştı.

Gazze’de can pazarı! İsrail yardım noktasını vurdu

İran-İsrail gerilimi sürerken İsrail’in abluka altındaki Gazze Şeridi’ne yönelik acımasız ve yıkıcı saldırıları aralıksız devam ediyor. İsrail ordusunun Gazze’nin güneyindeki Han Yunus’taki “tahliye kavşağı” olarak bilinen noktada insani yardım …

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine sonrası açıklamalarda bulunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine sonrası açıklamalarda bulunuyor

İYİ Parti’den, ‘Cübbeli Ahmet’e tepki: ‘Malatyalılardan özür dilesin!’

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız, Malatya ve birçok ili etkileyen zirai don olayını “zinaya” bağlayan “Cübbeli Ahmet” lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü’ye tepki gösterdi.

ABD Başkanı Trump’tan İran-İsrail çatışması açıklaması: Bazen işleri kendi aralarında halletmeleri gerekiyor

ABD Başkanı Trump’tan İran-İsrail çatışması açıklaması: Bazen işleri kendi aralarında halletmeleri gerekiyor

İsrail bomba İran füze yağdırdı

İsrail dün de saldırılarına devam etti. Tahran’da bir siteyi hedef alarak 20’si çocuk 60 sivili katleden İsrail, İsfahan, Natanz ve Tebriz’de nükleer tesisleri vurdu. Basra Körfezi’ndeki en büyük doğalgaz sahası Güney Pars’ı da hedef alan İsrail, Hürmüzgan, Kirmanşah, Batı Azerbaycan, Loristan ve Huzistan’a bomba yağdırdı. İşgal ordusu, Hürremabad’da ise yeraltı füze deposunu vurduğunu ileri sürdü.