Ordu’da çöp dolu evden 10 kamyonet çöp çıkarıldı

Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Şahincili Mahallesi’nde ikamet eden ve yalnız yaşayan 60 yaşındaki C.C.’nin evinden 10 kamyonet çöp çıkarıldı. Mahalle sakinlerinin kötü kokular nedeniyle şikayetçi olması üzerine olay yerine giden Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, evin içinin çöp yığınlarıyla dolu olduğunu belirledi.

DHA’nın aktardığı habere göre iki gün süren temizlik çalışmaları sonucunda, ekipler evden 10 kamyonet dolusu çöp çıkardı. Bu atıklar Altınordu Belediyesi ekipleri tarafından kamyonlara yüklenerek imha edildi. Bu süreçte evde yaşayan C.C.’nin de sağlık durumu kontrol altına alındı ve gerekli önlemler alındı.

Mahalle sakinleri, bölgenin temizlenmesinden memnun kaldıklarını ifade ederken, benzer durumların önlenmesi adına yetkililerden daha fazla denetim yapılmasını talep ettiler.

Ordu’da yaşanan bu olay, çevre temizliği ve halk sağlığı konusunda hassasiyetin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Bahçeli’nin ardından Erdoğan’dan da “İmamoğlu davası TRT’de yayınlansın” talebine yeşil ışık!

Bahçeli’nin ardından Erdoğan’dan da “İmamoğlu davası TRT’de yayınlansın” talebine yeşil ışık!

Musk’ın ‘Amerika Partisi’nin önceliği belli oldu: ‘Epstein dosyalarını ifşa etmek’

ABD’li iş insanı, Tesla ve SpaceX’in kurucusu Elon Musk, kurduğunu duyurduğu ‘Amerika Partisi’nin önceliğinin Jeffrey Epstein davasına ilişkin dosyaları kamuoyuna açıklamak olacağını bildirdi.

Son dakika… Erdoğan’dan ‘süreç’ mesajı: ‘Önümüzdeki günlerde olumlu haberler alacağız’

Son dakika haberi… AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

İtalya’da yangın yerleşim yerlerine yaklaştı: Sardinya Adası’nda tahliye

İtalya’nın Sardinya Adası’nın kuzeyinde çıkan yangın sonucu 20 kişinin tahliye edildiği kaydedildi.

MİT Başkanı Kalın’dan Bağdat’ta kritik temaslar

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre Kalın, dün ikili temaslarda bulunmak üzere Bağdat’a gitti.

MİT Başkanı Kalın Irak’ta: Gündem terörsüz Türkiye ve teröre karşı atılacak ortak adımlar

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın’ın diplomatik temaslarda bulunmak üzere dün Irak’ın başkenti Bağdat’a gittiği bildirildi.