Adana’nın kırsal mahallelerine hizmet yağmuru

ADANA (İGFA) – Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Ali Demirçalı’nın da aralarında bulunduğu siyasiler, muhtarlar ve bölge sakinleri, Akarcalı Mahallesi’nde düzenlenen açılış töreninde bir araya geldi. Halka sunulan hizmetlerin önemine vurgu yapılan törende, yeni dönemde hayata geçirilen projeler ve hizmetlerle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi, önceki dönemde yaşanan zorluklara rağmen büyük başarılar elde ederek halka büyük hizmetler sundu. Bu başarılı performansın ardından yeni dönemde de birçok önemli projeyi hayata geçirmeye devam ediyor. Yavuzlar Köprüsü, Yüzüncüyıl Gündüz Bakımevi, Fatih Mahalle Merkezi, İdemköy Köprüsü, Atakent Kadın Danışma Merkezi, Akıllı Sera gibi birçok proje halkın hizmetine sunuldu ve bu hizmetler Avrupa Konseyi tarafından 2024 Avrupa Yönetişim Mükemmelliği Markası (ELoGE) Ödülü ile ödüllendirildi.

Başkan Zeydan Karalar, sosyal belediyecilik anlayışından taviz vermeden kentin genelinde altyapı, yol ve asfalt çalışmalarına ağırlık vererek hizmet sunmaya devam ediyor. Geri kalmış bölgelere eşit ve kaliteli hizmet götürme konusunda kararlılıkla çalışmalarını sürdüren Karalar, halkın ilgisi ve sevgisiyle daha da güçleniyor.

Yüreğir ilçesine bağlı Akarcalı mahallesinde gerçekleştirilen 27 bin ton asfalt, 5 bin metre sathi kaplama, 16 kilometre kanalizasyon hattı ve 18 kilometrelik içme suyu isale hattı yenileme çalışmalarıyla bölge sakinleri, uzun süredir bekledikleri temel hizmetlere kavuşmuş olacaklar.

Related Posts

İstanbul’da Huzur Uygulaması

İstanbul’da polis, helikopter destekli huzur uygulamasıyla birçok ilçe ve noktada denetim yaptı.

Erbaa’da İnekler Göletten Kurtarıldı

Tokat’ın Erbaa ilçesinde otlarken gölete düşen 3 inek, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Karabük’te Yangın Kontrol Altına Alındı

Karabük’te otluk alanda çıkan yangın, evlere sıçramadan kontrol altına alındı. İnceleme başlatıldı.

Olimpiyat Şampiyonu, havalimanında erkek arkadaşına saldırdı

Amerikalı sprinter ve Olimpiyat şampiyonu Sha’Carri Richardson, sevgilisi ve milli atlet Christian Coleman ile Seattle Havalimanı’nda tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve Richardson, Coleman’ı defalarca itti ve uzaklaşmasına engel oldu. Güvenlik kamerası görüntülerinde, Richardson’ın Coleman’ı sırt çantasını çekiştirip sertçe ittiği ve duvara savurduğu görülüyor.

Diyarbakır’da ağaçlık alanda korkutan yangın: Alevlerin yaklaştığı ev tahliye edildi

Olay, Silvan ilçesine bağlı Kazandağı Mahallesi Kalemli mezrasında yaşandı. Henüz bilinmeyen bir nedenle kırsaldaki ağaçlık alanda yangın çıktı. Rüzgarın da etkisi ile yangın kısa sürede büyüdü. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve Orman …

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yalçın: ‘Karşınızda Acınası Bir CHP Var’

Çankırı’da konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Basri Yalçın, Cumhuriyet Halk Partisi’ni eleştirerek, kendi iç kavgalarını Türkiye’nin meseleleri gibi sunmaya çalışan bir siyasi parti olarak tanımladı. Yalçın, AK Parti’nin politikalarının topluma hitap ettiğini vurguladı.