Bakan duyurdu… 81 ilde sahte içki operasyonu: 50 bin 105 litre

Son bir haftada Jandarma 50 bin 105 litre sahte alkol ele geçirdi

Son bir haftada sahte alkol imalatçılarına yönelik jandarma tarafından düzenlenen ‘Çengel-16’ operasyonlarında 50 bin 105 litre sahte alkol ve etil alkol ele geçirildi.

Operasyonların detaylarını paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 46 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sahte içki imalatçılarına karşı mücadelede halkın desteğinin önemli olduğunu belirterek, vatandaşlardan şüpheli durumları bildirmelerini istedi.

Jandarma tarafından yürütülen “Çengel-16” operasyonunda 38 bin 322 litre sahte alkol, 11 bin 783 litre etil alkol ve 4 bin adet sahte bandrol ele geçirildiğini aktaran Yerlikaya, 4 yasa dışı imalathanenin deşifre edildiğini, 46 şüpheli hakkında işlem yapıldığını kaydetti.

Paylaşımında operasyona ait görüntülere de yer veren Bakan Yerlikaya, operasyonları koordine eden Cumhuriyet Başsavcılıkları ve jandarma ekiplerini tebrik etti.

(SOSYAL MEDYA)

Related Posts

İsrail, İHH’nin aracını hedef aldı: 5 kişi öldü

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, İsrail’in saldırıları sonucu Dünya Gıda Programı (WFP) ile birlikte Gazze’de yürüttükleri projede çalışan 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 kişinin de ağır yaralandığını bildirdi. İHH’nın sosyal …

Yunanistan’da turizm sezonu sıkıntılı başladı: 80 bin personel açığı var

Yunanistan’da turizm sezonuna sektörde 80 bin personel açığıyla başlanıldığı belirtildi.

Suriye lideri Ahmed Şara: İmar ve kalkınma mücadelesi

Suriye Devlet Başkanı Ahmed Şara, Suriyelileri çok çalışmaya ve toplumu ilerletmeye çağırdı.

İsviçre’de buzul çöktü! 1 köy yok oldu

İsviçre’de Alp Dağları’ndan kopan buzul parçasının neden olduğu heyelan bir köyü yok etti. Yetkililer, 1 kişiden haber alınamadığını açıkladı.

Hamas: ABD ile Gazze’de ateşkes için genel çerçevede anlaşma sağlandı

Hamas: ABD ile Gazze’de ateşkes için genel çerçevede anlaşma sağlandı

İsrail Yemen Hava Yolları’na ait son yolcu uçağını da vurdu

Soykırımcı İsrail ordusu Yemen’in başkenti Sana’daki uluslararası havalimanına düzenlediği hava saldırısında Yemen Hava Yolları’na ait çalışan son uçağın da tamamen imha edildiğini açıklarken, İran destekli Husiler de saldırıyı doğruladı.