Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Şahincili Mahallesi’nde ikamet eden ve yalnız yaşayan 60 yaşındaki C.C.’nin evinden 10 kamyonet çöp çıkarıldı. Mahalle sakinlerinin kötü kokular nedeniyle şikayetçi olması üzerine olay yerine giden Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, evin içinin çöp yığınlarıyla dolu olduğunu belirledi.
DHA’nın aktardığı habere göre iki gün süren temizlik çalışmaları sonucunda, ekipler evden 10 kamyonet dolusu çöp çıkardı. Bu atıklar Altınordu Belediyesi ekipleri tarafından kamyonlara yüklenerek imha edildi. Bu süreçte evde yaşayan C.C.’nin de sağlık durumu kontrol altına alındı ve gerekli önlemler alındı.
Mahalle sakinleri, bölgenin temizlenmesinden memnun kaldıklarını ifade ederken, benzer durumların önlenmesi adına yetkililerden daha fazla denetim yapılmasını talep ettiler.
Ordu’da yaşanan bu olay, çevre temizliği ve halk sağlığı konusunda hassasiyetin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.
(DEMİRÖREN HABER AJANSI)
More Stories
Ekrem İmamoğlu, cumhurbaşkanı adaylığı için resmen başvurdu: ‘Yolumuz açık olsun’
Yangın sonrası havalandırmak için girdikleri odada ceset buldular
Eski Danıştay Üyesi Yüce Divan’da yargılanıyor